Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Rebecca2
MEDLEM

För många uttagna semesterdagar

Hej!

 

Jag har precis gjort semesterårsavslut för vårt bolag som har sammanfallande semesterår jan-dec. En person har varit tjänstledig och därav inte tjänat in så många dagar som han har tagit ut och har nu hamnat på minus. Han har många sparade dagar så jag vill nu backa betalda dagar för december och lägga in sparade istället för halva månaden. Hur löser man detta enklast i systemet?

2 SVAR 2
Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej @Rebecca2 ,

 

Tack för att du skriver in.

 

Om jag förstått rätt arbetar du i Visma Lön 600? I hjälpavsnittet Hur justerar jag semesterdagar och semesterdaglön? tror jag att du kan hitta informationen du söker kring hur du kan gå tillväga i din fråga. 

 

Något att tänka på är att värdet på semesterdagarna kan vara olika, vilket kan påverka hanteringen. Om så är fallet rekommenderar jag dig att kontakta vår grymma support som kan guida dig vidare i frågan. 

 

Du får gärna återkoppla hur det gått så att vi kan sprida kunskapen vidare här i forumet.

 

Varmt välkommen tillbaka till forumet och ha en fin kväll!

 

/Agnes

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂
Rebecca2
MEDLEM

Hej!

 

Tack för ditt svar. Det stämmer att det är Visma lön 600 jag arbetar i. Tittade i hjälpavsnittet om semester men hittade tyvärr inte det jag sökte - Det är egentligen inget som har blivit fel utan med sammanfallande semesterår blir det ofta såhär och jag tänkte då att det måste finnas ett stöd i systemet för att hantera för mycket uttagen semester...?

 

Jag testar att kontakta er support och återkopplar när jag fått svar 😊 //Rebecca