Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Christel9
UTFORSKARE

Grundlönsrapporten

Använder rapporten grundlön för avstämning av löner och procent. Men om personen förändrar procent och därmed lön så utgår denna lista från olika tidpunkter. Varför inte samma? Lönebelopp ändras om det ligger en ändrad lön framåt i tiden, men procenten utgår från just nu. Hade önskat att de följt varandra, och gärna varit vad som gäller just nu/innevarande månad.

 

För att få rätt på semesterberäkning vid sammanfallande semesterår, kan man behöva förändra känd procentförändring framåt i förväg.

2 SVAR 2
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Christel!

Tack för att du hörde av dig och jag vill bara att du ska veta att vi har sett din fråga och ställt den vidare till teamet men inte fått något svar ännu. Det är möjligt att det tar lite längre tid så här i semestertider men vi hör av oss så snart det finns mer info i ärendet.  

 

//Tinna

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Christel! 

Nu har jag fått återkoppling från våra produktspecialister och vår utvecklingsavdelning kommer att göra en förändring kring detta. Jag har inte fått någon tidsaspekt men bollen är i rullning och vi håller med dig om att detta behöver lösas. 

 

Tack för att du hörde av dig och glad sommar

//Tinna