Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

warriland
UTFORSKARE

Intjänade dagar i Mitt lönebesked

Hejsan! Skulle vara jättebra om dom anställda kunde se hur många intjänade semesterdagar dom har. Den funktionen finns på pappersvarianten av lönebeskedet men inte i appen Mitt lönebesked.
5 SVAR 5
MarieJ1978
NY MEDLEM


Har också efterfrågat det, de kan dock se det om de loggar in på sitt konto på Visma Spcs och trycker på skriv ut-funktionen. Då kommer det upp hur många intjänade dagar personen har.

Tack!
Amanda Granath
ANSTÄLLD

Hejsan Marie,

I dagsläget finns inte den funktionen men jag tar det vidare som ett önskemål till vår utvecklingsavdelning. Tack för ditt förslag och feedback. 

Vänligen,
Amanda
Igge__2
NY MEDLEM


Appen borde vara lika uppdaterad som på datan då dagens ungdomar inte har datorer utan allt sker via telefonen. Visst du kan gå in via telefonen också men vi har sett att det uppstår i bland problem som inte uppstår om du går in via en data. Alltså gör appen som om det vore datainloggningen så skulle alla bli glada och då har vi bara ett ställe att titta i/på
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST

Hej Igge! 

Tack för din synpunkt, vi har inget inplanerat att införa en förändring kring utseendet av lönebeskedet i appen. Jag kommer ta vidare och lyfta denna synpunkt med vår utvecklingsavdelning. 

Vänligen 
Jesper