Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Catarina2
MEDLEM

Personalliggaren kan läsas av alla anställda - Lön Anställd

Upptäckte att i visma stämpla under statistik/rapporter finns ett kommando där man kan välja om anställda skall få se varandras personalliggare. Detta kommando var inställt på att anställda kan göra detta när jag gjorde uppdateringen. Tycker det är konstigt att det är förinställt på detta med tanke på nya personuppgiftslagen (vilken i och för sig alltid har funnits). Detta innebär att alla anställda kan gå in på varandras registreringar och detta tycker jag verkar oerhört konstigt att man överhuvudtaget kan göra. Och som löneadministratör tänker man inte på detta kommando och jag kommer inte ihåg att detta fanns i tidigare version. Borde inte denna info stå tydligare någonstans? Varning för detta!! 

När man sedan klickar i att inte alla skall kunna se personalliggaren så försvinner även det för mig som löneadministratör. Är det något annat ställe jag skall ange att jag skall kunna se personalliggaren?

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Åh så märkligt! Tack för info! Nya versionen borde inte ha släppts och tvingats på oss när den innehåller så många fel och problem. I två veckor har jag försökt få bukt på allt och det är mycket som återstår att "fixa" och det lär dyka upp fler problem allteftersom. Oerhört tidskrävande alla dessa buggar! Så får det inte gå till! 
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Catarina,

Så som det fungerar idag så väljer man att dölja personalliggaren så döljs den även för löneadministratören. 
Väljer man att använda den så kan alla anställda se varandras personalliggare.

Vi tar detta till oss som ett önskemål och ändrad funktionalitet. Tack för att du tog dig tid att skriva på forumet

@Gabriella-ella, vi tyckte att det var dags att uppdatera Visma Stämpla till nya Visma Lön Anställd och självklart testade vi produkten innan släpp men alla scenarion går inte att förutse och både supporten och utveckling sliter med att lösa detta.
Det var självklart inte vår mening att ni kunder skulle få merarbete och vi ber om ursäkt för det.
Men vi gör vad vi kan och i slutändan tror vi att det kommer bli en kanonbra produkt när allt är löst.

Ha en fin dag!
/Cecilia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Personalliggare - Visma Lön Anställd.

Om jag går in och "klickar i" Dölj personalliggaren för anställda,  så kan inte jag som administratör gå in och titta. Så endera alla anställda och administratör eller också ingen.