Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Total lön för året - Appen Min lön

Har många som jobbar på provision, och lönen ändras lite månad för månad. Dom vill alltid veta total lön för året. Detta går inte att se i appen, och inte heller när du loggar in på visma online. Går det att lägga till? Skulle egentligen lösa hela mitt problem om man kunde få infon på Visma online. Jag får ge dom infon varje månad, då dom vill veta om dom ska börja dra mer extra skatt etc. Allt skulle lösa sig om man kunde skicka med lönespecen som en pdf att titta på i appen. Lite som dom har i Visma Employee Payslip via Agda. Den är ju lite mer informationsrik
4 SVAR 4
Highlighted
NY MEDLEM

Re: Total lön för året - Appen Min lön

Hej!

Visst ser man ackumulerad lön och skatt på webben.
Välj skriv ut och sedan spara ned som pdf. Vi har anmodat vårat anställda att göra detta. 
Highlighted

Re: Total lön för året - Appen Min lön

Hej Redovisaren,


Ackumulerad bruttolön, förmån och skatt kan du se på www.vismaonline.com precis som Lotta skriver ovan. Be de anställda gå in på Mitt lönebesked - klicka på Skriv ut uppe till höger så får de fram hela lönebeskedet med lite mer information än vad som syns i appen i dagsläget.


Det finns en tråd sedan tidigare gällande att se Total bruttolön under året - Appen Min Lön som ni kan gå in och rösta eller kommentera i om ni också önskar att kunna se ackumulerade värden i appen.


Ha en fin dag!
/Theodor
Highlighted
UTFORSKARE

Re: Total lön för året - Appen Min lön

För en del som väljer Skriv ut så går det endast att skriva ut på papper - inte spara ner eller förhandsgranska....
Inte alla som verkligen vill skriva ut på papper för att se den informationen. Hur ska vi då göra??
Tacksam för svar!
Highlighted

Re: Total lön för året - Appen Min lön

Hej,


Om man klickar Skriv ut - så kan man under Destination klicka på Ändra... - då kan man välja Spara till pdf och sedan klicka på Spara uppe till vänster. Då sparar man det istället som en pdf-fil på datorn och slipper skriva ut det på papper.


Beskrivningen gäller för webbläsaren Google Chrome. Det kan se lite olika ut beroende på vilken webbläsare man arbetar i. Microsoft Print to PDF är också ett sätt att spara det till pdf om man får upp det alternativet istället.


Ha det fint!
/Theodor