Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Vi ser att de flesta av de lönebesked som vi skickade om igår har levererats till mottagaren men inte alla.Vi kommer manuellt fortsätta att skicka lönebesked under dagen till Kivra och ber er att avvakta innan ni kontakar supporten.De anställda som har Min Lön/ Kivra aktiverat ska ha fått sina lönebesked till tjänsten Min Lön så där kan de se dem så länge.Vi kommer fortsätta uppdatera här i forumet under dagen så följ gärna tråden.
Den 24-25:e april har Kivra driftunderhåll i sina tjänster. Det innebär att det kan vara tillfälliga störningar i tjänsterna hos Kivra. För mer info, se kivrastatus.se. Du kan välja att prenumerera på ditt program för att få uppdateringar via mejl om pågående incidenter. Gör så här för att prenumerera Välj fliken Driftinfo. Välj din produkt. Välj “Prenumerera”.
Hej @Anna M1 Tack för att du skriver till oss. Sjukskrivning är semestergrundande i 180 dagar år 2, precis som du skriver. Sedan att ändra sysselsättningsgrad till 25 %, känns inte som rätt väg att gå om inte anställningen ska vara 25% förstås. Ska den anställda ha kvar sin 100%-iga anställning så är min rekommendation att du istället registrera procent av dag i snabbvalet Sjuk enligt bilden nedan. Det finns även beskrivet i programhjälpens avsnitt Registrera sjukfrånvaro med snabbvalet SjukVid långtidssjukskrivning är 180 sjukfrånvarodagar semestergrundande under insjuknandeåret och ett år till. 180 semestergrundande sjukfrånvarodagar beräknas per semesterår och kan därför gälla per kalenderår eller generellt år, till exempel från 1 april. Läs gärna mer under rubriken Långtidssjukskriven över två semesterår där vi visar exempel och berättar hur du ska tänka. Vill du ha mer hjälp och hjälp att kontrollräkna så rekommenderar jag att du bokar tid hos någon av våra kunniga lönespecialister. Du bokar din tid här. Ha en fin dag! /Tinna
Hej jag har aktiverat som du säger men det kan inte vara något annat som påverkar? Det funkar som jag skrev i ett annat bolag. Jag delade månadslönen istället då jag måste ha 50% av den på ett projekt men resten ska inte vara på något projekt. Som jag uppfattat det så måste man dela upp 100% så kan inte lämna tomt dvs 50% på inget projekt alls. Korrekt?
Vi har liknande problem våra anstälda jobbar deltid med flex och lunchen är 0-30 min.Hur kan den anstälde registrera längden på lunchen?Tidigare före Smart registrerade den anstälde sin tid på en excel genererad A4 med in UT lunch Sjuk VAB Sem normal arbetstid.Den enda lösningen jag ser efter att försökt hitta en lösning på detta, lagt ned minst 20 timmar på detta är att fortsätta med excel bladet och räkna ut Utstämpling = UT-lunch och sedan mata in detta i SMART!Registrerade in sjuk 2 dagar men inte räknar SMART ut avdraget och sjuklön
Awesome
Genvägar