Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Projektinformation - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Under projektredovisning saknas en hel del

1.Jag vill ha möjlighet att skriva ut en lista över befintliga projekt
2. När jag skriver ut en resultatrapport över ett projekt så vill jag att projektnr ska skrivas ut på rapporten
3. Jag vill kunna skriva ut en resultatrapport för mina pågående resp avslutade projekt
8 Kommentarer
Hej Peter!

Tack så mycket för att du tagit dig tid att skriva på vårt supportforum. 

1. Om jag förstår dig rätt vill du att listan under Bokföring - Projekt - Pågående projekt/Alla projekt. Är det de uppgifterna som du vill ha ut eller vilka uppgifter söker på du utskriften?

2. Jag håller med dig om att projektnumret kan skrivas ut på utskriften, i dagsläget skrivs namnet ut och då kan projektnumret också synas. Vi lyfter det även som ett önskemål inför framtida versioner men jag kan inte säga om eller när det kommer att införas.

3. I dagsläget kan du under Bokföring - Utskrifter - Resultaträkning med projektredovisning välja upp ett utav dina pågående projekt. Men jag misstänker att du syftar på att du även vill kunna skriva ut en rapport för de projekten som inte är pågående. 

Vi rekommenderar alla användare som har samma önskemål att gå in och rösta på tråden eller skriva en kommentar. På det viset samlar vi alla tankar kring önskemålen på ett och samma ställe.

Vi återkommer självklart i denna tråd om en ändring sker gällande detta.

Ha en fin helg!

/Lovisa
NY MEDLEM
Hej!
Eftersom jag inte hittar nån möjlighet till att ta fram en Projektlista så antar jag att detta önskemål inte har åtgärdats? Jag behöver också en möjlighet att få en lista över vilka projekt som är pågående. Jämför med Visma Administration 1000, där finns den möjligheten. Punkten nummer 2, att se projektnummer på utskriften, men även i menyn där man väljer vilket projekt man vill ta ut en rapport för, saknar jag också.
Lars
NY MEDLEM

Önskar kunna ta ut en lista på projekt i e-ekonomi. Hoppas att detta prioriteras snart.
NY MEDLEM
Jag önskar också desamma. Vi håller just nu på med att lägga upp projekt, för olika evenemang, tävlingar och försäljning, men tyvärr så går det inte att få ut en enkom rapport för olika projekt, där det står vilket projekt det är eller vilket nummer det är. Det spelar ingen roll om jag skriver ut en resultatrapport med eller utan projekt, de ser likadana ut./Marina
NY MEDLEM
Inget verkar hända i denna fråga? Har litet svårt att förstå att det ska vara så svårt att skapa en rapportmöjlighet. Det skulle verkligen förenkla livet som en sån rapport fanns.
Hej!

Jag ber om ursäkt för sen återkoppling i denna tråd. Så som det ser ut just nu så är det inte planerat att förändra något inom den närmsta tiden. Sker det någon förändring så gör vi självklart en ny uppdatering!

Ha en bra dag!
/Jenny
NY MEDLEM
OK, tack för informationen. Min slutsats blir att jag tillsvidare får rekommendera mina kunder att välja något annat program än eEkonomi ifall de vill ha projektredovisning.
Ha en bra dag!
Lars
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu