Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Ändra inställningar diagram nettoomsättning

(updated by Michael Holmgren APPLICATION SPECIALIST ‎2019-11-01 11:40 )

Hej,

min kund har ingen nettoomsättnng i sin resultatrapport utan bara hyresintäkter vilka lägger sig under övriga rörelseintäkter. Min fråga är därför om jag kan ändra inställningarna på diagrammet nettoomsättning så att den hämtar info från 39-konton istället/övriga resultatintäkter. Det är lite missvisande att det står 0 på intäkter nämligen..

3 Kommentarer
Hej !

I morse släppte vi en ny version av Visma Ekonomiöversikt där det finns möjlighet att flytta ett konto till en annan rad. Funktionen Flytta konto finns under Underhåll - Rapportinställningar. Du kan tills vidare lösa ditt önskemål genom att flytta dina 39-konton till raden Nettoomsättning och kommer då visas i grafen. Nackdelen med denna tillfälliga lösning är dock att dessa konton  kommer att hamna under rubriken Nettoomsättning i både grafen och i rapporterna.

Vi arbetar på att förbättra möjligheterna att skapa grafer lite mer fritt, vilket kommer att lösa dina önskemål till 100%. Så ha lite tålamod 🙂

Hälsningar
Helene
NY MEDLEM
Hej!
har ni kommit något längre med att kunna skapa egna grafer, dvs anpassa grafen efter eget tycke?
Tex kunna välja vilka konton från kostnader som ska ligga i en graf och lägga andra i en annan?
Mvh Åsa
Hej !
Att välja ut specifika konton och presentera detta i ett diagram har vi med i vår backlog, men i nuläget ligger den ganska långt ner i vår synpunktslista. Vi har annan funktionalitet som har högre prioritet just nu. Men den är inte bortglömd!

Senare i år har vi planer på att man som användare ska kunna skapa egna rader i rapporterna, och detta kanske kan lösa lite av dina önskemål, men troligtvis inte alla. 

Hälsningar
Helene