Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jennifer4
NY MEDLEM

Behörighet Kunduppgifter Advisor

Status: Inte planerad just nu

Jag skulle önska fler behörighetsnivåer för medarbetare i Advisor. Om en medarbetare inte är kund-/uppdragsansvarig eller deltagare på en kund så kan man inte se Kunduppgifter - Grunduppgifter och övrig information. (Nu kan man inte ens se det om man bara är deltagare men det kanske är någon bugg nu för det skulle gå enligt supporten.) Man kan ju ange under underhåll att en medarbetare ska ha full behörighet till kunder vid medarbetares kontor men den vill jag ju inte välja för att alla ska inte kunna lägga upp sig på kunder hejvilt men däremot ha läsbehörighet. T.ex. om det ringer en kund och frågar generella uppgifter så ska alla kunna se kunduppgifterna och besvara dem skulle jag önska? 

1 Kommentar
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

Om medarbetaren deltar på ett uppdrag så ska de kunna ändra uppgifter på den kunden samt att se grunduppgifter mm. Det var nog någon bugg i så fall som du beskriver. Vi har testat det nu och det verkar fungera som det ska så i så fall är nog buggen rättad.

 

När det gäller behörigheter så finns ingen plan på att utöka dessa. Tanken är att om man inte ens deltar på ett uppdrag på kunden så ska man inte kunna göra något på denna. Jag kan förstå din synpunkt om att man vill komma åt kunden i vissa fall ändå men systemet bygger på att du minst deltar på ett uppdrag för att få upp kundens uppgifter.

 

/Tobias