Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NathalieEK
NY MEDLEM

Budgetuppföljning - Ekonomiöversikt

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-27 13:40 )
Status: Inte planerad just nu

Hej! 

Det vore toppen med en funktion i Ekonomiöversikt som skulle göra att man under rapporter utöver budget och utfall kan se differenserna mellan budget och utfall för alla konton och att om de är positiva skulle de vara grönmarkerade och om de är negativa rödmarkerade. Då får man snabbt och enkelt en överblick över hur det har gått och vad som har gått enligt plan och vice versa.

Det vore också bra att kunna gömma olika kolumner. Om man t.ex vill jämföra utfall mot budget kan det vara bra att kunna gömma kolumnerna för föregående år och även att gömma kolumnen för budget om man vill jämföra årets resultat mot föregående års.

7 Kommentarer
Ulrika48
NY MEDLEM
Håller med!!! Man borde enkelt kunna klicka i vilka kolumner man vill ha med på rapporten. Man borde också kunna se avvikelser i både kronor och procent både om man jämför mot föregående år och utfall mot budget. Tycker också att det borde gå att importera budgeten från Visma Administration till Ekonomiöversikten. Man ska inte behöva lägga in den manuellt en gång till!
Ulf Jonsson
NY MEDLEM
Härlig idé 🙂
Desiree Bergvall
ANSTÄLLD
Hej alla engagerade Ekonomiöversikts-användare!
Härligt med era frågor, jättebra input till oss när vi planerar:-)

När det gäller att jämföra utfall mot budget så kommer vi att påbörja det i vinter, vågar inte säga exakt när vi blir klara men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge.

Angående att anpassa rapporter med val av kolumner mm så har vi inte det i planen inom närmsta tiden, men önskemålet är noterat sedan tidigare.

Så till sista frågan, importera budget från Administration, vi har kikat på en lösning att använda excelfilen man kan få ut från Administration. Så vi håller på att testa just nu och kommer återkomma här på forumet om vi hittar en lösning som åtminstone kan förenkla lite för er.

Ha en bra dag!

mvh

Desirée
Desiree Bergvall
ANSTÄLLD
Hejsan!
Bättre sent än aldrig... men sedan någon månad tillbaka kan du nu se avvikelse mot budget i resultatrapport månad. Hoppas det motsvarar ditt önskemål.

Ha en bra helg!

mvh

Desirée
NathalieEK
NY MEDLEM
Toppen!
Khedron Wilk
CHAMPION
Precis när man satte sig ner för att följa upp april och börjar undra om det Inte finns något sätt att jämföra budget och rapporterat resultat så visar det sig att det finns. Trevligt!
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu