Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Anna_c
NY MEDLEM

Ekonomiöversikt - flera år?!

Status: Genomförd
Vi skulle önska att man kunde ha med fler år än bara föregående på alla diagram under Ekonomiöversikt! Oftast är det fler år än  bara föregående som kan vara intressant att jämföra.
12 Kommentarer
VictorMagnusson
ANSTÄLLD
Hej Anna,

Tack för ditt förslag. Jag tar detta vidare till vår utvecklingsavdelning som kommer svara dig direkt här i denna tråden.

Ha en fin dag.

/Victor
Helene Hardebring
ANSTÄLLD
Hej Anna!

Tack för din feedback. Jag håller med om att detta hade varit en mycket bra funktion och vi har fått denna synpunkt tidigare på forumet, så den finns i vår backlogg. Denna kommer vi med all säkerhet implementera med tiden, men just nu har vi lite annat som har högre prioritet så det dröjer nog tyvärr ett tag.

Hälsningar
Helene
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej,

Hur går utvecklingen med att kunna se fler år i Ekonomiöversikt? Detta är även något som vi saknar. Vore bra att kunna jämföra åtminstone 3 år men optimalt vore 5 år då man i boksluten ofta har en flerårsöversikt som sträcker sig över 5 år.

Hälsningar,
Lisa
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej, har just köpt tjänsten Ekonomiöversikt och tog det för givet att kunna jämföra 3-5 år men så icke. Vi har alltid gjort det genom att klistra och klippa i excel vilket inte är så svårt men ganska tidsödande. Ganska uddlöst att bara kunna jämföra med ett år. Om det inte blir någon prio på det så har vi ingen anledning att köpa tjänsten. Ser fram emot att tillägget prioriteras.

God Jul

Jörgen
Helene Hardebring
ANSTÄLLD
Hej Jörgen!

Jag tackar för din synpunkt och har en följdfråga till Dig! Vad gäller jämförelse mot tidigare år anser du det mer prioriterat att kunna välja in fler jämförelseår i diagrammen eller är det mer prioriterat för Dig att få denna jämförelse i en rapport?

Jag förstår att du säkert efterfrågar båda möjligheterna, men ditt svar ger mig lite input till hur vi bör prioritera när vi börjar implementera detta. 

Gott nytt år !

Hälsningar
Helene
Henning
NY MEDLEM
Sååååå....när kommer detta?
Catharina7
NY MEDLEM
Jag skulle säga en rapport som går att exportera. Då kan man göra ett diagram själv vid behov. Ser givetvis helst båda alternativen.
Marcus17
NY MEDLEM
Ja när kommer detta? Vi skaffade detta idag och tog också för givet att det skulle gå att jämföra flera år....
Catharina7
NY MEDLEM
Hur går det med årsöversikten?
sharkgordon
UTFORSKARE
Går det framåt VismaSpcs? Eller står detta fortfarande still på grund av andra saker med högre prioritet. Jag hade dessutom önskat en tråd från er i forumet, med vad ni jobbar aktivt med i programmet. Ofta kommer svar på frågor/ideer att de är bra; men andra saker har högre prioritet, eller inget som planeras i dagsläget. Men vad är det som planeras i dagsläget, och hur ser tidsramar ut för det och för andra saker ni har på TODO listan över Admin2000. 
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Hej!


Tack för era önskemål. Vi har nyligen uppdaterat med flerårsöversikt i diagrammen vilket jag hoppas ska underlätta ert arbete med jämförelse mellan åren.


Förbättring – Jämför med fler föregående år i diagram skapade från Resultaträkning – Månadsöversikt och Balansräkning – Månadsöversikt Det är nu möjligt att jämföra data för det innevarande räkenskapsåret med data från upp till fyra föregående år i diagrammen som skapas via Resultatrapport – Månadsöversikt och Balansrapport – Månadsöversikt.

Välj hur många föregående år du vill visa (1 till 4) i menyn Visa föregående ... år./Tobias
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd