Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
christinaj
NY MEDLEM

Exportera budget till Visma Ekonomiöversikt - Administration

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-24 16:16 )
Status: Utvärderar

Saknar möjligheten att exportera budget från Administration till Ekonomiöversikt samt se utfall jämfört mot budget

7 Kommentarer
Helene Hardebring
ANSTÄLLD
Hej !

I nuläget fungerar det inte att exportera en budget från Visma Administration till Ekonomiöversikt. Vi har med det som synpunkt men kan i dagsläget tyvärr inte säga när vi kan prioritera detta. 

Hälsningar
Helene
Desiree Bergvall
ANSTÄLLD
Hej Christinaj
Vi har tyvärr inte löst problemet med att kunna exportera budget från Visma Administration, däremot kan du nu se utfall mot budget i månadsrapporten.

Hälsningar

Desirée
Khedron Wilk
CHAMPION
Inte en lösning jag själv skulle gilla 🙂 men kanke en väg runt problemet - om en högst manuellt sådan:
Om man
1. exporterar/skriver ut/skriver av resultatrapport eller budget i Administration2. omformar det dokumentet, eller skriver in motsvarande siffror, in i en tom exportera budget från Ekonomiöversikt3. Uppdaterar budgeten i Ekonomiöversikt med den tillknådade kalkylen.

Som sagt, inte som jag själv skulle vilja ha det men i kanske bättre än inget alls? Eventuellt går det lika fort att bara skriva in siffrorna rakt i Ekonomiöversikt och då är ju inget vunnet. 🙂
Mikael 0
UTFORSKARE
Hur är det tänkt att jobba med Visma Ekonomiöversikt? Är det meningen att du ska då göra budgeten både i visma adminisrtation och i Ekonomiöversikt eller är det meningen att vi bara ska använda 1 av tjänsterna eftersom budgeten måste göras på båda ställen?

Varför går det inte bara att ladda upp den utskriva budgeten från Visma administation? Det går att ladda upp excel-filer men ni stödjer inte ert egna format?

Är det korrekt uppfattat? 

Desiree Bergvall
ANSTÄLLD
Hej Mikael
Ja det är tyvärr så att vi inte har någon bra lösning på detta i nuläget. Vi är medvetna om önskemålet och det finns med i planen för nästa år:-) Får återkomma här i forumet när vi vet mer om när i tiden det skall implementeras. 

mvh

Desirée
Tina__22
NY MEDLEM
Hej!
Vi tittar idag på Visma ekonomiöversikt och undrar också om man behöver arbeta i två system för att jobba med budgeten. Går det inte att få in den med någon fil både från Visma Administration och Visma Ekonomiöversikt? Ska man verkligen behöva knappa in på båda ställena?Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar