Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Maximus
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Fakturering i Advisor Fakturera senare flera rader

Status: Utvärderar

Saknar att kunna markera flera rader på fakturaspecifikationen och välja fakturera senare. Man får nu ta en rad åt gången och då laddar sidan om och det tar jätte lång tid om men vill rensa vad som ska faktureras senare. 

4 Kommentarer
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd

Hej!

 

Om du använder de inlagda bockrutor vid varje fakturaunderlag som ska ändra status så ska inte sidan behövas laddas om. Den ska bara ändra status direkt utan någon uppdatering av själva sidan. Om det tar lång tid så skulle jag rekommendera att rensa cache i webbläsaren som används. Rekommendationen är också att använda Google chrome eller Firefox för bäst resultat.

 

Man kan också göra urval i listan för att begränsa denna och då kan det gå snabbare att gå igenom de fakturaunderlag som ska faktureras senare.

 

/Tobias

Maximus
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Jag tror du misstolkade var i processen jag menade. Om du först skapar ett faktura underlag som steg ett. Steg två gå in i den skapade fakturan där ser du tidsregistrerade rader. Avser period, arbetad tid osv. Vissa av dessa rader vill man lämna kvar till nästa faktura det är där som det är mycket krångligt om det är många rader för man har inte en bock att bocka i. 

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Aha du tänker på när du vill fakturera senare på vissa rader i det fallet. Då förstår jag dig bättre 🙂 Det pågår ett arbete kring det nya gränssnittet i Advisor och vi har inte nått fakturaunderlag ännu. Jag antecknar ditt önskemål och lyfter det när vi ska påbörja arbetet med faktureringsmodulen. Förstår att där kan det vara något tidskrävande för mycket riktigt så laddas sidan om i det fallet.

 

/Tobias

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar