Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
JP Ekonomiservice - Jocke
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Förhandsgranska faktura vid skapa faktura

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-06-01 10:14 )
Status: Utvärderar

När jag ska fakturera varje månad så vill jag kontrollera att jag fått med allt på fakturan. Jag kanske jobbar fel men för att göra detta med en bra översikt är att skapa ett fakturaunderlag och sen behöva gå in på fliken fakturaunderlag och där förhandsgranska underlaget.

Hade vart lättare om man kunde redan vid skapa faktura underlag kunde förhandsgranska det. Skärmavbild 2021-06-01 kl. 08.45.38.png

3 Kommentarer

Håller med! Hade också önskat det 🙂

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej!

 

Jag är inte helt säker varför de har valt att man endast kan förhandsgranska fakturan när den har nått flik 2, dvs när fakturaunderlaget är skapat. Jag kan förstå smidigheten att kunna förhandsgranska redan i första steget utan att behöva behandla denna vidare för att kunna förhandsgranska.

 

Jag har pratat med vår utvecklingsavdelning och vi har inte kommit till att göra om den sidan i det nya gränssnittet ännu. Vi tar med oss detta som ett förbättringsförslag så ska vi diskutera detta närmare när det är dags att förnya faktureringssidorna.

 

/Tobias

JP Ekonomiservice - Jocke
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Tycker detta är något ni bör ta tag i direkt, man förhandsgranskar ju alltid innan man skapar ett underlag! inte skapa underlag sen förhandsgranskar det för att därefter om fel finns ångra de hela.