Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
UTFORSKARE

Intern anteckning i tidsregistreringen utan att stoppa tiden

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-10-22 14:49 )
Status: Utvärderar

Hej,

 

Vi har ett önskemål från våra kontor (12 medarbetare) och det är att man ska kunna skriva in noteringar under tiden man jobbar med kunden i tidsregistreringen.

Att man inte ska behöva vänta till slutet och skriva allt. Ibland kan vissa uppdrag ta 6 timmar i sträck och då vore det toppen för en själv samt till faktureringen till kunden att man kan skriva in en kommentar vad man gjort. Man kanske har gjort en avstämning som tog längre tid eller att kunden behövde hjälp med någonting utöver den löpande bokföringen. Att bara kunna notera det direkt för att sen fortsätta med bokföringen vore toppen och sen när man ska fakturera så finns de anteckningarna med. 

För nu om man klickar på stoppa tiden, skriver in något så måste man trycka på avbryt för att fortsätta och då försvinner anteckningen.

 

// Caroline

2 Kommentarer

Hej

Håller med helt och fullt. Hade varit otroligt skönt att kunna lägga in information om tidsregistreringen allt eftersom. 

Mvh
Pirjo

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej!

 

Vi har haft en idé kring att man skulle kunna pausa klockan men har stött på en del problem kring det. Vi har dock inte gett upp den idén och då kanske man även skulle kunna använda sig av din idé med flera anteckningar längs vägen man har arbetat.

 

Som systemet är byggt nu så när man stoppar klockan så blir det en tidsregistrering om man väljer att spara och då kommer den anteckningen med på den tidsregistrering som skapas. Om jag tänker lite kring det och din idé, skulle det fungera att när man pausar och skriver in en anteckning så blir det en tidsregistrering och när man startar klockan igen så påbörjas en ny tidsregistrering fast på samma uppdrag och ev. aktivitet som man har jobbat med innan? När man sedan pausar nästa gång så hamnar den anteckningen på nästa tidsregistrering och så vidare.

 

Jag bara tänker lite kring hur systemet är uppbyggt hur man enklast skulle kunna hantera din idé.

 

/Tobias