Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NathalieEK
NY MEDLEM

Öppna Visma Period & År från Visma eEkonomi

Status: Inte planerad just nu

Hej,

Jag tycker att det vore bra om man kunde öppna Visma Period och År direkt från Visma eEkonomi, precis som man kan göra med Ekonomiöversikt. Det är lite väl omständigt att behöva byta företag till byråns inloggning i eEkonomi, för att sedan öppna Period och År via Advisor och sedan byta tillbaka till den kund man jobbar med i eEkonomi. Det går ju nämligen inte att öppna Period och År från Advisor om man är inne i ett kundföretag i eEkonomi (med sin egen inloggning alltså, inte kundens). 

 

Det kan väl inte vara alltför komplicerat att lägga till Period och år under fliken i vänstra hörnet, där man kan öppna Ekonomiöversikt för alla kunder? Det vore smidigt att kunna göra det generellt, men särskilt när man behöver kolla upp någon detalj i föreg. års bokslut, vilket inte är särskilt ovanligt i arbete med redovisning. Då är det väldigt bra om det är lätt att öppna Period och År. Som det är nu undviker jag helst att öppna programmet om det inte är absolut nödvändigt, eftersom det är så osmidigt att öppna det. 

 

I övrigt är Period och År jättebra, så det vore fantastiskt bra om den ganska basala funktionen att enkelt kunna öppna programmet också skulle fungera på ett smidigt sätt. 

2 Kommentarer
NathalieEK
NY MEDLEM

Är detta något ni kommer att lösa i närtid? Har lite svårt att förstå varför man inte ska kunna öppna Period och År från eEkonomi som man kan göra med Ekonomiöversikt. 

Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

Jag både förstår och håller med om att det hade varit smidigt att kunna öppna Advisor Period & År via eEkonomi och vice verse när man är inloggad i respektive tjänst och det är något jag framför till våra utvecklare. 

 

Utan att gå in på för mycket detaljer är det idag inte det enklaste för oss att lägga till, det vill säga att det inte är någon snabb utvecklingsprocess på just denna funktionen och på grund av att det skulle kräva en hel del i utvecklingsinsats i ett läge då många andra funktioner mm prioriteras ändrar jag status på detta förbättringsförslag till "Inte planerad just nu". 

 

Som jag skrev inledningsvis är det dock något vi tar med oss och dyker en möjlighet upp är det mycket väl något som kan implementeras. 

 

Med vänliga hälnsningar
Michael