Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Säkerhetskopiering i Advisor Connect

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-27 13:38 )

Jag saknar en funktion för att schemalägga säkerhetskopieringen i Advisor Connect. Idag blir allt mer automatiserat men säkerhetskopieringen sker som det alltid gjort manuellt och långsamt. 
Se till att det kommer en funktion så vi byråer kan starta detta på natten när förhoppningsvis ingen jobbar och som inte stör verksamheten. 

4 Kommentarer
NY MEDLEM
Ja tack! Suverän idé!
Hej!

Jag ber om ursäkt för det sena svaret här, och tackar för önskemålet. Vi tar med oss det som en möjlig större utvecklingspunkt framöver, men det finns inte med på listan för förändringar i Visma Advisor Connect den närmaste tiden.

Med vänliga hälsningar

Gunnar Johansson
NY MEDLEM
Det har varit en fråga gällande Klient/Byråstöd från vår sida i iaf 10 år. Och den måste prioriteras upp... Aldrig bra med manuell hantering...
NY MEDLEM

Hej, hej,

 

Hur ligger ni till med detta? Det hade varit väldigt bra om det kunde gå att få till. Jag gissar att det har varit uppe för diskussion men att exempelvis eventuellt öppna programvaror under säk.kopieringen skapar oreda i en automatisk hantering. Den manuella hanteringen är i vilket fall ett moment man skulle vilja slippa.