Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
MagnusS
NY MEDLEM

Säkerhetskopiering i Advisor Connect

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-27 13:38 )
Status: Inte planerad just nu

Jag saknar en funktion för att schemalägga säkerhetskopieringen i Advisor Connect. Idag blir allt mer automatiserat men säkerhetskopieringen sker som det alltid gjort manuellt och långsamt. 
Se till att det kommer en funktion så vi byråer kan starta detta på natten när förhoppningsvis ingen jobbar och som inte stör verksamheten. 

6 Kommentarer
Gunilla H
NY MEDLEM
Ja tack! Suverän idé!
Gunnar Johansson
ANSTÄLLD
Hej!

Jag ber om ursäkt för det sena svaret här, och tackar för önskemålet. Vi tar med oss det som en möjlig större utvecklingspunkt framöver, men det finns inte med på listan för förändringar i Visma Advisor Connect den närmaste tiden.

Med vänliga hälsningar

Gunnar Johansson
Jolom_
NY MEDLEM
Det har varit en fråga gällande Klient/Byråstöd från vår sida i iaf 10 år. Och den måste prioriteras upp... Aldrig bra med manuell hantering...
Andreas Olsson
NY MEDLEM

Hej, hej,

 

Hur ligger ni till med detta? Det hade varit väldigt bra om det kunde gå att få till. Jag gissar att det har varit uppe för diskussion men att exempelvis eventuellt öppna programvaror under säk.kopieringen skapar oreda i en automatisk hantering. Den manuella hanteringen är i vilket fall ett moment man skulle vilja slippa.

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Precis som du beskriver så har det diskuterats men inget som är planerat i dagsläget. Det skulle krävas stora förändringar som inte är prioriterade då fler och fler system är "molnbaserade". Om man vill ha en automatiskt säkerhetskopiering i dagsläget så skulle jag rekommendera att man använder ett externt backupsystem för att ta kopia på mappstrukturen för Byråstöd eller Advisor connect samt ev. sql-databaser.

 

/Tobias

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu