Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
asas__
NY MEDLEM

Skatteberäkningen utskrift - Skatt proffs

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-24 16:07 )
Status: Inte planerad just nu

Spara papper ! Skatteberäkningen tar två papper, skulle vara bra om man kan skriva ut på ett. Jag kryssar i att jag inte vill ha med Betalnings/Återbetalningsdatum men det fungerar inte.

4 Kommentarer
Kan inte annat än hålla med. Vissa utrskrifter slösar väldigt på papper. Lika med momsrapport från Visma Adm. Dels momsrapport vilket man vill ha, bokföringsunderlag vilket man vill ha men även två st specar som är helt onödiga och då skriver man ändå inte ut en specificerad rapport. Slänger 2 av fyra papper för att det inte skall bli så mycket i pärmen.... Har haft kontakt med supporten om den delen men då tyckte dom att jag skulle skriva ut som pdf och sedan välja sidor... jo men tjenare, vem skall betala den tiden som man får joxa med det...
asas__
NY MEDLEM
Så sant! Tycker att det ligger i tiden , för moderna företag att faktiskt minska miljöpåverkan i sin verksamhet. 
Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny

Hejsan!

 

I vilket läge får du skatteuträkningen på två sidor och vilka förutsättningar har bolaget du skriver ut skatteberäkningen för?

 

Väljer du att enbart skriva ut skatteberäkningen, dvs ingen annan markering i exempelvis "Kvarskatt/överskott" eller "Skriv ut som gemensamt dokument", blir skatteuträkningen oftast på en sida. T ex om du skriver ut skatteberäkningen för NE och K10 blir det en sida. 

 

Återkom gärna med mer information angående just ditt scenario så tar vi med oss den informationen till framtida arbete med produkten. 

Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu