Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Underrubriker i funktionsindelad resultaträkning

Status: Inte planerad just nu
Vid upprättande av årsredovining K3 vill våra revisorer att vi specificerar bokslutsdispositionerna i resultaträkningen, då vi använder funktionsindelad resultaträkning tillåter inte nuvarande program att vi gör det. Skulle vilja ha samma lösning för resultatposter efter rörelseresultat som i den kostnadsslagsindelade resultaträkningen.
3 Kommentarer
ANSTÄLLD
Hej Jan!

Jag förstår din frågeställning. Dock kan du dessvärre inte få till detta i programmet idag. Det man kan göra är att exportera årsredovisningen till Word, (Arkiv - Export - Årsredovisning till textfil), och manuellt göra justeringarna där. Jag tar detta vidare till vår utvecklingsavdelning så att även dom får ta del av dina synpunkter

Tack för ditt inlägg
NY MEDLEM

Hej

Det har inte hänt något sedan denna fråga skrevs 2016?

APPLICATION SPECIALIST
(uppdaterad av Michael Holmgren APPLICATION SPECIALIST ‎2020-03-04 08:11 )
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

En uppdatering i tråden angående den funktionsindelade resultaträkningen och möjligheten att korrigera den är på sin plats. 

 

För tillfället ligger det inte i vår plan att implementera någon ändring i mallen, vi är medvetna om att K3 regelverket tillåter dig att göra vissa ändringar och tillägg men efterfrågan för att kunna göra korrigeringar i mallarna är inte det önskemål som är högst prioriterat. 

 

Jag uppdaterar idéns status till "Ej planerad" tillsvidare.

 

Ha en trevlig dag!