Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Välja nyckeltal i Ekonomiöversikt

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-01-27 13:46 )

Vi behöver kunna välja vilka nyckeltal vi har med i rapporten. Idag är de fasta och går varken att välja eller att dölja.

Vi hoppas att ni snart tar fram en upparbetad version för detta.

5 Kommentarer
Hej !

Att kunna välja vilka nyckeltal som visas i rapporten har vi med i vår planering och vi planerar även att lägga till lite fler nyckeltal. Det kommer dock att dröja ett litet tag innan vi kan påbörja detta arbete eftersom vi har andra saker som har högre prioritet just nu. 

Men jag kan med säkerhet säga att denna förbättring kommer!! Till hösten kan jag ge lite närmare besked om när vi kommer påbörja detta arbete.

Ett sätt är att skapa diagram för de nyckeltal som är aktuella och följa upp dem i diagrammen istället för i rapporten. 

Hälsningar
Helene
NY MEDLEM
Hej!

Ny användare av Ekonomiöversikten här. När man går in på resultatrapporten så kan jag ta ut ett diagram på ett specifikt konto, till exempel 3020. Det går inte att ta ut samma diagram, fast man anger själv vilka konton man vill ha summerade, till exempel 3020-3030, eller 3020, 3042 och 3990 för att bara ta ett exempel?

Vore ju klockrent med en sådan funktion tycker jag, då i alla fall jag ofta vill följa upp olika rader i min budget (som oftast innehåller fler än ett intäkts- eller kostnadskonto).

Med vänliga hälsningar, Niklas Heggestad
Hej !

Att kunna välja vilka rader som ska slås samman och presenteras i ett diagram finns med som önskemål i vår backlog. I nuläget är det dock andra saker som vi har bedömt har högre priorititet. 

Jag uppskattar väldigt mycket att du tar dig tid att lämna dina synpunkter och önskemål till oss, eftersom detta alltid vägs in varje gång planeringen revideras. 


Hälsningar
Helene
CONTENT PRODUCER
Skapar en egen tråd av detta.

Du hittar den nya konversationen här: Skapa diagram av flera konton - Ekonomiöversikt
CONTENT PRODUCER
Bryter ut för att kunna slå ihop med rätt tråd

Du hittar den nya konversationen här: Ekonomiöversikt