Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fabian Berne
NY MEDLEM

Avvikande Leveransadress i beställning

Status: Inte planerad just nu

När vi gör en beställning så följer "Avvikande leveransadress" (konstigt namn) med från ordern vilket ofta är bra. Dock tar vi ofta in material till en annan adress där det ska behandlas innan det skickas ut till kundens adress. Det hade varit uppskattat om man enkelt kunde välj en lageradress på beställningen. 

/Fabian

6 Kommentarer

Hm. Under flik 2 i beställningen så kan du lägga in en avvikande leveransadress för just den beställningen. Den ligger inte kvar till nästa beställning utan gäller då bara just den specifika beställningen... 

Fabian Berne
NY MEDLEM

Jo det är jag medveten om. Och det är det som är problemet. Jag vill inte behöva skriva in adressen varje gång den ska mellanlanda på en av våra lageradresser innan den går ut till orderns leveransadress. I tidigare system har vi enkelt kunna välja en av våra lageradresser med snabbval. 

Aha... Borde man kunna ha som sagt. Det du kan göra är ju att lägga upp flera versioner av samma leverantör men då med olika leveransadresser. Lite tråkigt men man en lösning och jag antar att det är lite besvärligt att i detta läge skapa ett helt nytt register för leveransadresser... 

Lycka till!

Fabian Berne
NY MEDLEM

Ja väldigt tråkigt och det ser jag inte som en rimlig lösning. Jag får hoppas på att Visma kan lösa detta i en framtida uppdatering. 
Tack för att du tog dig tid!

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

I dagsläget finns det inga planer på att införa någon förändring kring detta men önskemålet finns kvar och vi återkopplar självklart här i tråden om det är något som tas med framåt. 

 

/Jenny

Fabian Berne
NY MEDLEM

Vad tråkigt! Känns som en inte allt för svår sak att lösa. 
/Fabian