Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Brev via autoinvoice

Status: Inte planerad just nu

Jo, undrar egentligen bara varför fakturorna som skrivs ut med tjänsten "Brev via Autoinvoice" skrivs ut på så förtvivlat tjockt papper. "Vanligt" 80-grams är billigare och precis lika bra. En annan sak är varför man inte använder hålat papper. Uppskattas av alla som skall sätta in det i en pärm och är inte dyrare. 

 

Hjälpte en kille att starta företag för några år sedan och fick efter ett tag ett tackmail. Det han tackade för var just att vi använde hålat papper på våra fakturor. Han hade då upptäckt eländet med ohålat papper vilket då väldigt många leverantörer använder sig av. Varför vete fasen. 

Tyvärr så är han ju inte lika tacksam nu när vi då använder Autoinvoice men det var det jag tänkte förändra...

3 Kommentarer
Davor P1
CHAMPION

Ytterligare synpunkter i ärendet:

 

  • Möjlighet att välja A eller B post. Ibland vill man inte att det skall ta en vecka för att få fram posten. Med Postnords nymodigheter att dela ut posten varannan dag finns risken att posten fördröjs ytterligare ett dygn plus helg. Medveten om att A-post är dyrare, men varför inte låta den som skickar fakturan bestämma om det är värt ett par kronor extra för att få fram fakturan fortare.

När det gäller hålat/ohålat papper så händer det med jämna mellanrum att pappret läggs i åt fel håll så hålen kommer fel. Kör man dessutom med dubbelsidig utskrift blir det ännu mer komplicerat i vissa maskiner. Sen håller jag med dig om att det SKALL VARA HÅLAT!!!!!!

 

//Davor P

LW -60
UTFORSKARE

På tal och hålat eller ohålat, så jobbade jag många år som datatekniker på ett av våra större företag. En gång fick vi in ett ärende att vi hade installerat skrivaren fel för hålen kom på fel ställe. Funderade på att svara att det rättar till sig om man ställer skrivaren vid motsatta väggen.

 

Mvh Lena

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

Det måste fungera för många olika printflöden för att vara effektivt och därav har valet hamnat på att alltid använda lite tjockare papper och utan hål. 

 

I dagsläget är det inte planerat att göra några förändringar kring det här men självklart tar vi med oss av era synpunkter och sker det några ändringar i framtiden uppdaterar vi tråden!

 

/Jenny