Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Stockpipe
UTFORSKARE

Få med lönekostnader i företagstermometern

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2021-06-02 11:48 )
Status: Inte planerad just nu

Hej. Företagstermometern visar väl endast kostnader/intäkter för kund- och leverantörsfakturor? Man skulle ju gärna vilja att även lönekostnader fanns med så att man ser alla utgifter kontra intäkter. Är det möjligt att få till det?

2 Kommentarer
Peter R
NY MEDLEM

Hej,

 

Dessutom borde översikten för fakturor vara baserad på betaldatum och inte förfallodatum. Vi som har leverantörer där vi har upplägg med delbetalningar av t ex säsongsbeställningar. Vi har allt från 2 till 6 delbetalningar. Eftersom beräkningen i termometern görs på förfallodagen så blir det ju fel. Som det är nu så kommer hela fakturabeloppet med i den stapeln som är när förfallodatumet är. Normalt när man inte har delbetalning så är ju förfallodagen och betaldagen samma och de fallen så blir värdet i termometern rätt även om man ändrade till betaldatum. Så det borde inte vara så svårt att rätta till eller så att man kan välja vilken beräkningsgrund man vi vill använda.

 

Mvh

 

Peter

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej Peter, 

 

Tack för önskemålet och jag ber om ursäkt över att återkopplingen i tråden har dröjt!

 

Det finns inget i företagstermometern som enbart visar lönekostnader men i resultatrapporten ska beloppet vara inräknat. I dagsläget är det inte något som är planerat att förändra och inte heller när det gäller att översikten av fakturor ska baseras på betaldatum istället för förfallodatumet. 

 

Ha en fin dag!

/Jenny