Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
eva___32
UTFORSKARE

Fakturarader med löpande text

Status: Inte planerad just nu

Hej

Jag har ganska mycket text på mina fakturor och tycker det är ytterst begränsat utrymme att skriva på i VISMA och när jag skriver på 2 rader blir det ett mellanrum mellan dem som gör att de inte " hör ihop" dvs ser ut som löpande text.

Jag använder max utrymme för textraderna och har tagit bort de kolumner som jag inte använder men ändå är skrivutrymmet för litet.

I ett av bolagen använder jag fortfarande Word för faktureringen eftersom VISMA är så begränsat när det gäller kundfakturor och benämning som i mitt fall är en ganska detaljerad förklaring av uppdrag.

 

Mvh 

Eva

 

 

3 Kommentarer
Thomas51
CHAMPION

Skulle också vilja ha längre textrader. Har inte problem med mellanrum mellan raderna som Eva, men texten täcker bara en halv rad på fakturan så det finns gott om plats för mer text på varje rad. 

 

Davor P1
CHAMPION

En omväg i dagsläget då det inte går att fylla på obegränsat med text är att konvertera ditt "gamla Word" dokument till PDF och bifoga detta dokument till fakturorna när du fakturerar.

 

I fakturan får du då en något kryptisk text i stil med "Faktura enligt bilaga".

 

Du lägger dina vanliga artiklar och priser i Administration, men har lite mer brödtext med på bilagan.

 

Bilagan bifogas med automatik när du använder AutoInvoice och skickar fakturan via Visma/Ineexchange.

 

//Davor P

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

Som det är i dagsläget har vi inte några planer på att göra några förändringar kring det här men jag skulle vilja tipsa om att kolla om det går att göra någon ändring på fakturamallen för att lösa problemet. Just malländringar är inget vi supportar men i vår skrivna hjälp har vi några olika hjälpavsnitt för hur man gör malländringar. Vi har också partners som gärna hjälper till med att skapa en utskriftsmall som passar dina egna önskemål, du kan hitta en partner på vår hemsida. 

 

Ha en fin dag!

/Jenny