Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Malin EduComp
NY MEDLEM

Frakt på separat faktura ska påverka inköpspriset/lagervärdet på artikeln

Status: Utvärderar

En funktion i leverantörsfakturahanteringen, där man kan ange fraktkostnad som kommer på separat faktura, för att den ska slås ut på artiklarnas inköpspris och lagervärde vore toppen! Hjälper alla, som importerar varor och får fraktfakturan separat, att få korrekta lagervärden.

4 Kommentarer
Collecwc
NY MEDLEM

Vi använder Visma 2000 och ser detta som ett stort problem för programmet räknar inte rätt och vi får felaktiga lagervärden.

Vi importerar alla våra produkter och har alltid frakt och tull separat och för att få ett korrekt "Landing price" måste detta läggas in på frakt på lev.fakturan, i dags läget stämmer inte beräkningarna. När kommer detta att fixas till ??

Malin EduComp
NY MEDLEM

Precis, och det finns många fler som du ju. Jag ser det också som ett stort problem för alla er. Tror vi måste få så många som möjligt att Gilla idén, för att Visma ska förstå att det är viktigt. Så Gilla, och vet du fler som har samma problem, be dem gilla också! 

Helt rätt jag har säkert 30 kunder som efterfrågar. Är ett jättestort problem. 

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej, 

 

Jag ändrar statusen till utvärderar på den här idén då vi behöver kika vidare på det här. Självklart återkommer vi när vi undersökt detta och har mer information att ge!

 

Ha det fint!

/Jenny