Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Robert43
UTFORSKARE

Hämta information från order och använda i mailet med ordererkännande

Status: Inte planerad just nu

Det hade varit bra om det gick att importera information från Visma i mallar för mailtexter. T.ex. skulle en mailtext för ordererkännande kunna se ut så här:

 

Hej {Er referens}!

Tack för ordern, vi kommer att skicka den {Levdatum} med {Levsätt}.

 

Mvh

Vårt företag

 

Det hade också i detta fallet varit väldigt bra om man kunde välja olika mallar för olika typer av kunder. T.ex. orderekännande för kunder som har attributet {privatkund} har en annan mall än vad kunder med attributet {företagskund} har.

1 Kommentar
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej,

 

Tack för att du delar med dig av dina funderingar!

Som det är idag i programmet kan du lägga till dokumenttexter ( Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Försäljning - Dokumenttexter) men det går inte att få programmet att hämta information om en specifik order som du önskar. Det är inget som är planerat att införa i dagsläget så jag rekommenderar dig att ta kontakt med en partner till oss för att se om dom kan hjälpa dig att bygga en egen utskriftsmall. På vår hemsida kan du få hjälp med att hitta en återförsäljare. 

 

När det kommer till att använda olika mallar är det inte heller planerat att införa men du kanske kan komma en bit på vägen genom att använda utskriftsvalet Extra orderdokument. Det är dock manuell hantering för när du ska använda vilket utskriftsval i så fall, det går inte att styra direkt på kunden. 

 

Ha det fint!

/Jenny