Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jonima
NY MEDLEM

Inläsning exportkod - Administration 2000

Status: På gång
När man läser in prislistor från exelfiler skulle det vara toppen om man kunde läsa in även exportkoderna ist för att behöva göra detta efter hand. Det finns inte någon möjlighet för oss att veta vilka och hur många artiklar som tillkommit vid var inläsning och hela möjligheten med att (något krångligt) få ut intrastat listor ur systemet faller. Vore toppen och enkelt att lägga till även denna möjlighet att välja det vid inläsning.
7 Kommentarer
Maria Zachrisson
NY MEDLEM
Hej! Mitt namn är Maria Zachrisson och jag arbetar på DataPartner i Helsingborg. Vi är en partner till Visma och har utvecklat en lösning som heter Excel Import/export. Med hjälp av detta kan du enkelt arbeta med ditt artikelregister i Excel och därefter läsa in den i Visma. Kontakta oss gärna på tel. 042-4006070 eller via vår hemsida www.dpab.se så berättar vi mer. 
Jonima
NY MEDLEM
Hej Maria
Jag gör mina exeldokument för inläsning men i grundmallen som du "pekar" till finns inte exportkod att peka mot. Annan benämning etc stafflade priser mm finns men inte exportkod
Maria Zachrisson
NY MEDLEM
Hej! Med vårt program kan du ta ut alla kolumner som finns i artikelregistret till Excel och även göra så att du bara tar ut de kolumner som du önskar arbeta med. Du får gärna skicka ett mail till mig på mz@dpab.se så kan jag maila över ett exempel.
Jonima
NY MEDLEM
Jag mailar dig för enl Visma så går det inte att läsa in exportkoder idag. 🙂
Jonima
NY MEDLEM
Fortfarande har man inte gjort det möjligt att läsa in exportkoderna vid prisinläsning?! EN förutsättning för att ens kunna ta ut de intrastatlistor för införsel och utförsel som programmet faktiskt klarar av...... Jag kan läsa in övriga uppgifter såsom vikt etc men icke själva koden ! Hur tänkte man där? Nej jag anser inte att jag skall behöva betala en tredje part för att göra om min fil på något sätt - när funktionen att få ut själva listan finns (om jag lagt in alla koder manuellt vs)
När kan vi se denna möjlighet att även läsa in koden?
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång
 
Anita_20
NY MEDLEM

När kan det vara klart med att läsa in exportkoden?? Det borde vara en självklarhet i programmet!