Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Henry_1
NY MEDLEM

Inventering

Status: Genomförd

Hej,

Det skulle vara önskvärt att Inventeringsrutinen uppdaterades till samma datastruktur som många andra registerflikar.

Det underlättar mycket om man kunde se direkt vilka artiklar man har kvar att inventera genom att direkt söka i fälten som man kan göra i många register numera, en mycket bra funktion för övrigt.

Som det är nu måste man skriva ut en inventeringslista där man kan använda urvalet, mycket bättre hade varit att kunna välja vilka fält man vill ha i listan och skriva ut listan direkt från sitt urval (via Excel). Samtidigt som man kan behålla strukturen i listan när man skall stansa in resultatet av inventeringen.

 

Jag tror att man skulle vilja ha med samtliga lagersaldofält samt inventeringsfälten, datum, diff etc. Men friheten att välja alla fält från art-tabellen, vore det bästa. Som det är nu kan man göra vettiga urval inför en inventering i artikelregistret och skriva  ut dessa, men det går inte att göra samma urval i Inventerings registret som ju är samma tabell!

 

3 Kommentarer
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Henry!

 

Vad roligt att du gillar sökfunktionen! Jag håller med om att den är himla fiffig och vill gärna ha den i alla programdelar om möjligt:) Jag kikar på hur möjligheterna ser ut för att få in detta i just Inventeringsmodulen, återkopplar i tråden när jag vet mer!

 

/Joanna

Daniel30
NY MEDLEM

Hej Joanna,

 

Nu är det ju inventeringsdags för många av oss, och jag undrar lite hur det gick med den efterfrågade funktionen?

 

Hälsningar,

 

Daniel

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd

Hej!

 

Igår släppte vi version 2021.3 av Visma Administration där vi har lagt till en urvalsrad överst i tabellen under Inventering samt att du kan högerklicka och välja Kopiera/exportera tabellinnehåll och exportera informationen till Excel. 

 

Versionen finns tillgänglig på vår hemsida under Ladda ner/uppdatera och läs gärna våra versionsnyheter för att ta del av vad mer som kommit i versionen. 

 

Ha det fint!

/Jenny