Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Journaler direkt som pdf

Status: Inte planerad just nu

Har inte lyckats förstå hur jag på ett automatiskt sätt kan skapa alla månadens journaler som sparade pdf:er istället för att manuellt hålla på och skriva ut det, känns så odigitalt.

 

måste man gå via API-integration är det ok.

 

mvh Pelle

4 Kommentarer
CONTENT PRODUCER

Hej Pelle!

Det finns ingen sådan funktion idag där du kan ställa in med automatik att journalerna ska skrivas ut som pdf, men jag tar det som en idé till förbättring i programmet.

APPLICATION SPECIALIST

Hej PelleWidell!

 

Detta är inte något som det arbetas med just nu, men jag skulle ändå vilja passa på att fråga lite mer om hur du resonerar just kring automatiken för att få en full bild av ditt önskemål. Hur hade du velat att journalföringen skulle ske per automatik? Tittar man på exempelvis eEkonomi där bokföringen sker per automatik så skapas det en verifikation efter varje faktura, är det en sådan hantering du hade önskat?

 

Jag förstår efterfrågan på en automatisering, samtidigt som jag ser fördelar med jorunalföringen som den ser ut idag. Skulle vi göra något angående detta så skulle det påverka flödet i programmet en hel del och därför vill jag gärna få så mycket input som möjligt.

 

För tydlighetens skull om det är någon som inte sett funktionen så går det att spara journalerna genom att välja Pdf-fil när man är i utskriftsdialogen, men det är just automatiken som inte finns idag. Man måste manuellt välja att spara journalen till Pdf.

 

/Joanna

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
NY MEDLEM

Det går att skapa alla journaler i pdf.

Vid utskrift finns valmöjligheter: skrivare, bildskärm, fil och pdf fil.

Själv skapar alla journaler bara i pdf och funkar smidigt.