Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Peter R
NY MEDLEM

Kontroll av faktura mot inkommande följesedel

Status: Inte planerad just nu

Hej,

 

Jag undrar varför man inte kan söka på beställningsnummer (inköpsorder) när man ska koppla en inlevererad inkommande följesedel?

 

Flödet är ju ganska uppenbart.

  • Vi skickar beställning till leverantör med ett beställningsnummer.
  • Varorna kommer och vi skapar en inkommande följesedel. Här vill man ju då att beställningsnumret hänger med per automatik.
  • När fakturan kommer så ska då back office kontrollera fakturan mot inleverans. På fakturan står beställningsnummer, så då borde man kunna söka på det numret för att få tag i rätt inkommande följesedel. Nä då har man bara följesedelns regnr att söka på OM man inte lägger in beställningsnummer i rutan för leverantörens följesedelnr. Men den kan du ändå inte söka på...

Eller har ni någon annan lösning som jag missat?

 

Mvh

Peter

2 Kommentarer
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Peter!

Tack för ditt önskemål och för att du beskrev hur du arbetar idag. På rak arm kan jag inte klura ut något smidigare arbetssätt som vi kan tipsa om men vi ska självklart kika på ditt önskemål och se vad vi kan göra för att underlätta för dig. Återkoppling kommer i tråden framöver.  

 

Ha en fin dag! /Tinna

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej, 

 

Som planerna ser ut för Visma Administration just nu är det inte något som kommer att förändras men vi återkopplar till dig här i tråden om det är något vi ändrar på i framtiden!

 

Ha det så bra!

/Jenny