Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Koppla underlag till kundfaktura med Visma Scanner?

Status: Utvärderar
Undrar om man kan koppla ett underlag till en kundfaktura i Visma Mobil Scanner? Jag har Visma adm 500.
13 Kommentarer
ANSTÄLLD
Hej Birgitta!

Underlag från Visma Scanner går endast att koppla till verifikationer eller leverantörsfakturor.
NY MEDLEM
Är det något som ni planerar att lägga till kundfakturorna också? Vi skickar ut provsvar med fakturan och tycker det skulle underlätta om det gick att scanna av provsvaret o koppla det till fakturan om vi skulle behöva gå tillbaka till provsvaret.
ANSTÄLLD
Hej, Kul att du återkopplar till oss.

Vi samlar på oss synpunkter och önskemål gällande Visma Scanner och kommer därefter utvärdera vad kommande versioner kommer innehålla.
NY MEDLEM
Jag önskar få möjlighet att scanna in ett dokument kopplat till en specifik kundfaktura.

This reply was created from a merged topic originally titled
Scanna in dokument, ex. mail, kopplat till specifik kundfaktura.
ANSTÄLLD
Jag infogar dina önskemål i en tidigare tråd med liknande idéer. Tack för din input!
NY MEDLEM
Vi arbetar inom byggsektorn och där är det dessvärre en praxis att alltid skicka med lev-fakturor till slutkunden, det skulle spara ENORMT med tid för oss att kunna koppla ett och samma underlag till både en leverantörsfaktura och kundfaktura.

Samt att underlagen också skulle hämtas som bilagor vid utskrift, mail, skapa fil osv.

Att enbart ta en bild på en leverantörsfaktura/kvitto hjälper föga eftersom originalet i alla fall behövs för att kunna kontera/bokföra ev. kostnader.
NY MEDLEM
Jag ska göra en kundfaktura som innehåller en vidarefakturering av en leverantörsfaktura. Går det att koppla en leverantörsfaktura eller en bild till en kundfaktura?
ANSTÄLLD
Hej!

I Visma Administration går det att koppla en pdf-fil till en kundfaktura som du sedan skickar iväg via vår faktureringstjänst Visma AutoInvoice. Via denna tjänst sköter vi leveransen av fakturan åt dig oavsett om fakturan ska skickas via mejl, brev eller elektroniskt. Låter detta intressant kan du läsa mer om tjänsten på vår produktsida.

Jag hoppas att det kan lösa ditt behov, annars får du gärna återkomma i den här tråden!
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Koppla underlag - avtal och faktura - Administration/Scanner.

Hej.

Vi har precis börjat med Visma Scanner vilket är ett jättebra verktyg.
Dock saknar jag denna function Koppla underlag dels på Kundfakturor och även på Avtal.

Är detta något ni tittar på?
ANSTÄLLD
Hej Annette, tack för synpunkten! Ett intressant område som vi diskuterat vid olika tillfällen. Vi förstår behovet men har inte med det i planen just nu. 
NY MEDLEM
En till som önskar att det ska gå att koppla underlag på kundfakturor, har flera kunder som önskar detta och som föregående talare säger är det en enormt viktig del för dem eftersom det sparar tid. Om man har projekt och vidarefakturering skulle det vara toppen om de underlagen följde med direkt när man skapade en kundfaktura med det projektet.
NY MEDLEM
Hej! Hur löser ni som behöver denna funktion detta idag? Och hur säkerställer ni att de leverantörsfakturorna som skall bli debiterade kund blir det? 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej!

 

Vi behöver se över hur denna funktion skulle fungera i programmet. Vi återkommer här i tråden när vi utrett önskemålet ytterligare.

 

/Joanna