Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Meny utformning - Administration

Går man in i tex kundfakturor så finns det flera kolumner.
Varför lägger man inte en funktion i kolumnerna så att när man klickar längst upp i
kolumnen så får man automatiskt fallande eller stigande i stället för att gå upp o välja i menyn.
Många system idag är uppbyggda på det sättet.
6 Kommentarer
NY MEDLEM
Undra om visma kan svara på detta ?? Tror att det skulle vara väldigt uppskattat och det gör programmet mer och mer användarvänligt och snabbare.
Även om det är dyrt på kort sikt så vinner Visma lång sikt.
ANSTÄLLD
Hej Kronans.

Helt klart en bra idé som t ex våra webblösningar använder sig av. Jag tar dina tankar vidare till vår utvecklingsavdelning som kommer svara dig i den här tråden.

/Victor
APPLICATION SPECIALIST
Hej Kronans
Vi har gjort en del förändringar i programmet nu i höst, där ibland bättre sök i listläge på exempelvis Kundfakturor. Att sortera genom att klicka på datum exempelvis är dock inte med. Vi tar en titt på det också.
NY MEDLEM
Såg i kund fakturor att ni hade gjort lite ändringar , blev inte som jag tänkte men dock en förbättring. Det är målet. En fråga har man ett företag som heter " Sven och Johans biltvätt" och man skriver johans eller biltvätt i sökrutan så kommer inget upp , man måste söka på första ordet ,, Sven.
Skulle man inte kunna justera detta och lägga in i programmet att den söker på alla ord som finns i namnet i stället ? Det är ju så man vill ha det. 
Mvh "Lobban"
NY MEDLEM

Exakt det Kronans skriver här har många av oss efterfrågat ungefär hur många gånger som helst. Att vara tvungen att veta vad ett kundnamn börjar på är totalt vansinne. Det måste gå att få till en fritextsökning.

 

Dock är det mycket välkommet att det går att söka i alla kollumner! Det har gjort mitt liv fantastiskt mkt enklare. Tack!

NY MEDLEM

Har ni ett mål att kunna ändra det efterfrågade , fritext sökning utan att behöva veta hela namnet ? 

Mvh