Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Möjligheten att skicka mail som HTML

Status: På gång
Nu börjar vi närma oss 2020 känner att det börjar bli aktuellt att utöka möjligheten att skicka mail i HTML-format istället för oformaterad text.

Vi är 15 medarbetare som skicka en del mail direkt från Visma varje dag. Skulle spara oss både tid och en del klickande varje dag. Vet att ni har svarat att det inte är en prioriterat problem för 6 år sedan men tacksam om ni kan ta upp det på agendan igen 😃
3 Kommentarer
A-HD__
NY MEDLEM
Bra förslag!
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång

Hej!

 

Precis som du skriver är det mycket som hänt de senaste åren. Just detta önskemål kan vi se en efterfrågan på och jag misstänker att den även kommer att öka. Vi har därför tagit upp denna till planeringsbordet och ska se vad vi kan åstadkomma i versioner framöver:)

 

/Joanna

JanH__
NY MEDLEM

Åtminstone i Outlook kan du ändra format genom att klicka på "Formatera text" i övre menyn och där välja HTML. Det fungerar när du skickar ett nytt mail, även om det skapas från Visma. Lite klumpigare att behöva göra så varje gång man vill ha med t.ex. sin logga i avsändarsignaturen men tills det går att välja direkt i Visma att skicka som HTML så är det en möjlig väg. Hur det ser ut i andra mailprogram vet jag inte.