Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Samlingsfaktura - Administration 2000

Jag är väldigt angelägen om att funktionen "Fakturera levererade order" i Samlingfaktureringsfunktionen utvecklas. Jag vill att det skall vara möjligt att göra ett urval bland alla order. T.ex. att det fanns rutor framför alla orderposter som man kunde bocka i och sedan välja "Fakturera markerade order". Att man inte kan göra ett urval, utan alla order kommer med i samlingafaktureringen vare sig man vill eller ej, gör att hela funktionen känns väldig oflexibel. Jag tycker att en urvalsfunktion här borde vara en självklarhet! Jag har efterfrågat detta många gånger under årens lopp och jag hoppas verkligen att detta kommer att åtgärdas inom kort, för det skulle underlätta så mycket och funktionen "Samlingsfakturering" skulle bli så mycket mer användarvänlig.

Med vänlig hälsning
Susanne Jahrl

Konditori Napoleon AB, Jönköping
4 Kommentarer
NY MEDLEM
Jag håller med.Det finns flera funktioner som skulle behöva åtgärdas, men så länge de har detta supportforum där alla ska skriva om förbättringar, fel, och önskemål, så kommer det tyvärr inte att hända så mycket. För de flesta som använder programmen orkar inte ta sig tid till att skriva eller kommentera. Det är mycket lättare för oss att kunna meddela per telefon, när man ändå har dom på tråden, men som sagt de har bestämt sig för detta forum och då blir det inget gjort förrän de ser att det är tillräckligt med personer som har tyckt samma sak. Jag tycker att detta forum är bra om de verkligen insåg att vissa ändringar som skrivs här är så självklara så det borde räcka med att 1st påpekade att det är fel och borde ändras. Men det har kanske att göra med att de som utvecklar programmen är inte insatt i alla områden som det används i.

NY MEDLEM
Håller med er angående denna funktionen och den måste definitivt förbättras. Tar mig så långt tid att gå in varje faktura för att registrera den som laverad för att sedan leverera de fakturor som jag vill skall vara levererade. Varför ska jag inte kunna bara bocka av de utan att gå in i själva fakturan.  
APPLICATION SPECIALIST
Hej!Jag håller också med att det hade varit nice att få välja vilka man ska fakturera. Vi håller på med förbättringar i programmet. Mer exakt kan jag inte säga då det inte är klart. Jag tar med dina synpunkter till dessa planeringar.
NY MEDLEM
Det vore kanon! I själva verket är det ju självklart att man borde kunna göra ett urval för att få ut det allra mesta ur funktionen. Idag känns det synnerligen oflexibelt! Håller tummarna för att ni fixar detta snarast!

Tack för svar!
Susanne