Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
ARBEKO
NY MEDLEM

Snabbutskrift kontoanalys

Status: Genomförd
Önskar att när man står inne i kontoplanen och väljer Ctrl+P att man då får valet att skriva ut kontoanalys. Idag får man förslag att skriva ut hela kontoplanen - hur ofta skriver man ut den? Tacksam om detta kunde ändras, påtalat vid träff + telefon antal ggr. 
9 Kommentarer
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej, 

Tack för synpunkten och för att du lyfter önskemålet i forumet. Jag håller helt med att det vore logiskt med en "direktutskrift" av kontoanalysen i det läget snarare än en utskrift av kontoplanen. Vi har detta på vår önskelista sedan tidigare men har inte prioriterat det. Vi ska kika på detta vid tillfälle. 
ARBEKO
NY MEDLEM
Väntar fortfarande på denna förändring... Blir ett antal kontoanalyser per dag...retar mig varje gång!
ARBEKO
NY MEDLEM
Hur går det med "min" fråga? Kan ju inte vara så svårt att byta plats. Dessutom är det ju inte ens i bokstavsordning - bara det gör ju att kontoanalys borde komma före kontoplan!
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej igen, tack för fortsatt visat intresse. Vi har stort fokus på ett antal utvalda områden den kommande tiden så vi har inte med detta i planen just nu. 
JohanT
NY MEDLEM
Hej,

Jag vill puffa för detta också, känns som en grundfunktion. Export till CSV format för vidare analys i tex Excel hade varit pricken över i.
ARBEKO
NY MEDLEM
Hur går det med denna förändring av utskrift när man står i kontoplanen? Det kan väl inte vara någon stor grej att byta plats på "kontoplan" och "kontoanalys"? Då blir de dessutom i bokstavsordning :-).

Synnerligen irriterande! Försöker använda mig av kortkommandon så mkt som möjligt för att minska risken för "mus-armbåge". Kommer inte ihåg när jag senast hade behov av att skriva ut kontoplanen... Kontoanalys tar jag däremot fram ofta!!
ARBEKO
NY MEDLEM
Hoppas verkligen detta önskemål kommer upp på er To Do-list.

Alltså: HUR SVÅRT KAN DET VARA?

Det handlar ju bara om att byta plats. Svårt att förstå att de överhuvudtaget hamnat i den ordning de har. Varken det man använder mest eller bokstavsordning...
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång

Hej!

 

Jag kan nu ge de glädjande nyheterna att denna idé har flyttats från vår önskelista till vår Att göra-lista:) Detta innebär att vi kommer justera funktionen till kommande versioner. Jag vågar inte lova exakt tidsplan, men det är på gång!

 

/Joanna

Gustav Bergqvist
PRODUCT OWNER
Status changed to: Status: Genomförd

Hej alla trådföljare! 

 

Versionen 2021.1 av Visma administration blev idag tillgänglig och i denna version har vi ändrat så att snabbkommandot Ctrl+P under bokföring-kontoplan tar fram  dialogen för kontoanalysen med den markerade radens konto som föreslaget konto till utskrift.

 

Du kan läsa mer om nyheterna i versionen i versionsnyheterna.

Vill du ladda ner den senaste versionen gör du det på sidan " Ladda ner".

 

Hoppas ni får mycket nytta av nyheterna i versionen och tack för att ni delar med er av era önskemål!

 

Ha en fin kväll 🙂 

 

/ Gustav