Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jenny_44
NY MEDLEM

Sortera betalningspåminnelser? - Administration

När jag går in på Betalningspåminnelser så får jag ju upp en lista på obetalda fakturor. Poängen är ju att jag ut efter den ska skicka påminnelser till mina kunder. 
Det som skaver i mig är att vi kör med ROT-avdrag och även fakturor som är betalda av kunden och nu är på beslut hos SKV är med. I mitt fall är det ibland upp emot 30-40 fakturor som ligger där och tar plats och det är lätt att missa någon som faktiskt ska ha påminnelse. 
Jag vet att man ser summan och på sätt ser man att det är en ROTfaktura men jag tycker dom försvårar översikten och skulle vilja att det fanns ett val att man ska slippa se dom. Dom är ju ändå inte aktuella att skicka påminnelse till då kunden faktiskt betalat.
5 Kommentarer
Davor P1
CHAMPION
Det går inte ens att ändra vilka kolumner man vill ha uppe på skärmen som det går att göra i övriga moduler.

En ytterligare förbättring vore att man som i andra moduler har urvalsmöjligheter ovanför kolumnerna samt även kunna välja vilka kolumner man vill ha framme.

//Davor P
Annelie Engvall
ANSTÄLLD
(uppdaterad av Annelie Engvall ANSTÄLLD ‎2021-08-27 09:20 )
Hej Jenny,

Du kan välja vad du vill att listan ska visa. I menyfliksområdet, finns 2 vita fält som du kan ändra när du är inne under Betalningar - Betalningspåminnelser.
 

Ha en fin dag!

/Annelie
Jenny_44
NY MEDLEM
Vilka fält pratar du om...?


Davor P1
CHAMPION
Vad hittar du detta "menyfliksområde"?

Det enda som går att ändra är vad du vill sortera efter samt ordningen. Dock kan jag inte se att jag kan göra något annat......

Har jag missat något?
Amanda Granath
ANSTÄLLD
Hejsan,

Som Annelie skrev och som ni andra också skriver så kan man endast ändra ordningen i listan över betalningspåminnelse. I dagsläget finns ingen funktion  för att kunna göra fler urval i delen betalningspåminnelser på vad som ska visas, som man exempelvis kan göra i listan över kundfakturor.
Men det är ett bra förslag för vår utvecklingsavdelning att kika på. Tack för era önskemål.

Ha en fin dag!

//Amanda