Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Styra fakturering av levererade order - Administration 2000

Hej

När vi fakturerar och alla order är i kryssade som levererade och vi väljer att fakturera alla levererade order.

Nu uppstår det ett problem, vi vill kunna exempelvis klicka i "ej klar" på de ordrar som inte ska faktureras men som är i kryssade som levererade. Vissa kunder vill exempelvis endast ha en faktura/månad eller vi vill av annan anledning inte fakturera ordern.

Vi vill ha orden i kryssad som levererad när den är plockad från hyllan så vi hela tiden upprättar ett rätt lagersaldo.

Återkom gärna med följdfrågor då det är ganska svårt att förklara scenariot.

Med vänliga hälsningar

Filip Strömberg
8 Kommentarer
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej Filip,

Tack för förslaget och bra beskrivning, det ger en bra bild av behovet. Om fler efterfrågar en sådan möjlighet får vi titta närmare på det, gilla i så fall förslaget med +1 knappen.
Fd medlem
Inte tillämpbar
Detta behov dyker upp också när man inte kan samlingsfakturera alla ordrar som är levererade på en kund utan. bara de som kommit fraktfaktura på.
Ett sytem för urval av vilka som skal samfaktureras på ett enkelt sätt skulle göra det möljigt för oss att använda den funktionen men inte som den är idag.
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej!

Var precis i kontakt med er kundtjänst och denna mycket trevliga medarbetare tyckte att jag skulle bumpa tråden och fråga hur det går. Jag tror detta löser mycket mycket manuellt arbete.
Fd medlem
Inte tillämpbar
This reply was created from a merged topic originally titled
Fakturor med små belopp.


Vi fakturerar våra kunder i stort sett varje dag och använder då funktionen att fakturera levererade ordrar. Alla våra kunder är ikryssade för samlingsfakturering och det är ju bra om kunden har två ordrar som går iväg på samma dag. Däremot är det problematiskt med väldigt små ordrar som istället skulle kunna vänta några dagar med att fakturera och därför skulle vi vilja ha en funktion där man på kunden kan kryssa i om de bara ska faktureras på ett visst intervall (varannan dag eller varje vecka). Eller varför inte ha en funktion där man kan sätta upp ett visst belopp och under det blir det ingen automatisk fakturering?
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER
Hej!
Jag slår ihop din idé med en liknande tråd så får vi allt samlat på samma ställe
/Anna
daniel6
NY MEDLEM
Det finns ytterligare trådar med önskemål om att kunna markera orders om ej klar, kanske läge att lösa detta snart?
Malin_80
NY MEDLEM
Hur går det med det här?
Vi är också i stort behov av att kunna markera vilka orders vi vill fakturera, och kunna ställa in intervall på kunden. Vi skulle också vilja kunna ha en ruta där man kan se antal ej fakturerade orders, eller antal markerade orders.
Helena Andersson
APPLICATION SPECIALIST
HejJag förstår att detta är av stort värde att få till i programmet. Det är inte implementerat men tar med mig det inför kommande planeringar.