Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Kenneth Heno AB
NY MEDLEM

Ta bort textrader automatiskt på faktura

Status: Inte planerad just nu

Hej
Vid registrering av kundorder så infogar vi ofta textrader med typ leveransinformation, information om inställningar i produkt etc etc.
Dessa textrader kommer även med på fakturan, vilket vi inte vill. 
Då vi har outsourcad fakturering så kan inte den som fakturerar veta detta och kan således inte välja att klicka ur bocken på "skriv" vi faktureringen så allt kommer alltså med på fakturan.
Denna info gör att fakturan ser mer "kladdig" ut än den behöver göra. Framförallt om det är information om delleverans/restorder man lagt till.
Jag skulle därför vilja att fanns ett val i Företagsinställningar sdär man väljer om Textrader ska vara med på fakturan eller ej. Likt det man har för Paketartikel.
Vi kör med Admin 2000
Mvh

Kenneth

Heno AB

1 Kommentar
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej Kenneth!

 

Tack för en tydlig idé och förslag till hur funktionen skulle kunna se ut!

 

På ordern har du möjlighet att skriva in information i en kommentarsruta där du kan skriva in 120 tecken. Denna information följer med till fakturan, men visas inte på utskrift till kund. Använder du denna ruta till något annat idag eller skulle det kunna vara en lösning för att inte få med den interna informationen ut mot kund? Om det inte är en lösning som fungerar så får du hemskt gärna återkoppla i tråden så att vi får en bra bild över vilket behov som finns.

 

/Joanna