Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Henry_1
NY MEDLEM

Utveckling av funktionen kolliinformation

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-06-09 15:48 )
Status: Inte planerad just nu

Hej,

Jag har en liten fundering kring funktionen Kolliinformation som finns i Visma (som troligen ingen använder). Har ni några funderingar på att utveckla denna så att man t.ex. kunde använda sig av denna redan vid inleveranser för att hålla reda på batch & serienummer.

Vi är säkert många som efterlyser denna funktion som krävs i många branscher och nu tillkommer en stor bransch till, nämligen alla inom medicintekniska produkter. Ett nytt regelverk började att gälla den 26:e Maj i år som innebär att vi som handlar med medicintekniska produkter måste dokumentera in & ut leveranser på batch/serienummer nivå. På samma sätt som livsmedelsbranschen måst göra i flera år.

 

Misstänker att det inte år på planeringsstadiet - men vill gärna veta eftersom det innebär att vi måste lämna Visma Administration för andra system som har denna batch/serienummer hantering om det inte är på planeringsstadiet inom kort.

 

 

2 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hejsan! 

Jag kommer flytta din tråd vidare till kategorin för Idéer till Visma Administration. På så vis kan vi kolla över ditt förslag på att utveckla funktionen och sedan återkomma till dig när vi vet mer. 

Jag önskar dig en fin och solig dag! 
/My 

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

Så som planerna ser ut just nu för Visma Administration är det inte något som kommer att förändras. Jag förstår att det inte är det svaret som du hoppas på men ditt önskemål finns såklart kvar hos oss och sker det något i frågan uppdaterar vi här i tråden. 

 

Ha det fint!

/Jenny