Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jessica_
UTFORSKARE

Varför finns inte sök-/urvalsraden i kolumnen Utskriftsval i Kundfakturor? - Administration

(uppdaterad av Jessica_ ‎2021-08-26 18:58 )
Status: På gång
När man står i listvyn för Kundfakturor kan man välja in en kolumn som heter Utskriftsval. I den kolumnen finns ingen sök-/urvalsrad längst upp, som det gör i de flesta andra kolumnerna. Jag tycker att den andra vägen (med förstoringsglaset längre upp på sidan) är tillkrånglad. VARFÖR har man valt att inte ha sök-/urvalsfunktionen i Utskriftsvals-kolumnen?!
7 Kommentarer
Hejsan Jessica! 

Det går inte att söka på Utskriftsvalet bland fakturorna. Kolumnen som finns att lägga till för Utskriftsval är för att du enklare ska se hur det har skrivits ut. 

Ha en fortsatt bra dag! 

/ Emma 
Jessica_
UTFORSKARE
(uppdaterad av Jessica_ ‎2021-08-27 08:59 )
Okej, men varför har ni valt att inte ha urvals-/sökfunktion i den kolumnen? Om jag t.ex. vill kolla fakturor som skrivits ut "Elektroniskt via AutoInvoice", skulle ju urvalsraden vara bra för att få en snabb och enkel sammanställning av fakturor som skrivits ut så. Med förstoringsglaset får man ingen sammanställning, eller? Har du tips på något annat sätt att få fram en sådan sammanställning, med möjlighet till ytterligare urval samtidigt, t.ex. datum?? 
(uppdaterad av Emma Parai-Arnesson MODERATOR ‎2021-08-27 08:59 )
Hejsan Jessica! 

Denna funktionen att man kan söka vid kolumnerna är ny, varför man har valt att inte kunna söka på Utskriftsvalet kan jag inte svara på.
Jag kommer att lägga ditt önskemål vidare till utvecklingsavdelningen så får vi hoppas på att det kan komma framöver. 

Om du går under Utskrifter - Faktura - Fakturasammandrag. Där kan du sedan göra ett urval på det utskriftsalternativet du vill se vid fältet Utskriftsval

Ha det gott! 

/ Emma 
Jessica_
UTFORSKARE
Hej,

Jag är inte förtjust i de där Urvalsrutorna med Fält - Typ - Villkor. Det blir så mycket scrollande 😞  Under Fält ligger ju allt huller-om-buller... Det borde åtminstone ligga i bokstavsordning eller nå't, så man lättare hittar det fält man söker!

Men jag får köra på den vägen tillsvidare, vid behov, och hoppas på förbättringar i kommande versioner av programmet. Tack för hjälpen!
Jessica_
UTFORSKARE
(uppdaterad av Jessica_ ‎2021-08-27 09:24 )
Hur ser det ut hos Utvecklingsavdelningen, är detta något för kommande version av Administration 500? Gärna att det går att göra Urval på alla kolumner.
Helena Andersson
APPLICATION SPECIALIST
Hej Jessica.
Som det ser ut i dag så kan man bara söka på de fält som anses ha ett värde exempelvis i form av siffror. Just Utskriftsval är inte ett fält som är planerat att vara sökbart. Högst upp under kommando har du ett sök också där kan du söka på utskriftsval.... förstår att det inte är det du önskar men kanske kan vara en lösning så länge.
Vad som händer framöver kan jag just nu inte lova men det arbetas på att få in mer önskemål och förbättringar i programmet.
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång