Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

efaktura privatpersoner

Status: Utvärderar

Hej Visma!

 

Jag har en kund som skickar många avtalsfakturor angående fiber och vi gör dem i Visma Administration 1000. Många kunder efterfrågar autogiro eller efaktura. Autogiro går ju att fixa och bankkostnaderna för det är överkomligt men vi måste tydligen ha en extern integrering från Datapartner. Har begärt offert därifrån så får se vad det landar på.

 

Men, då undrar jag när det ligger i tiden för att kunna skicka efakturor till privatpersoner så att det hamnar i deras bank? Det känns som att ni kanske jobbar på detta redan nu och det kanske finns en lösning inom ett år för detta redan? Jag är lite kluven på hur mycket tid man ska lägga på att få till det med autogiro då efaktura är så mycket mer efterfrågat. 

 

Med vänlig hälsning

Lovisa

5 Kommentarer
KalleL
NY MEDLEM
(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2020-01-28 13:35 )

Går det att få till e-faktura som går till våra medlemmars Internetbank?

Thomas51
CHAMPION
Börja med att kontakta din bank för att se vad de har för lösningar/krav.
My Janhall
MODERATOR

Hej! 

Tack snälla för din feedback Lovisa. 🙂

Detta är en fråga vi håller levande och tagit emot som önskemål, finns ju en efterfrågan för det. Ska däremot vara så pass öppen med att det inte finns en inplanerad tidplan för det just nu. I dagsläget kan du skicka fakturorna med Visma Autoinvoice via e-post. Det innebär att när du skriver ut en faktura skickas denna elektroniskt till AutoInvoice, som sedan levererar den vidare till kunden enligt det utskriftsval som är satt i kundregistret. Om du inte redan använder dig utav detta så är det ett tips för att underlätta förhoppningsvis. 

 

Vad det gäller e-faktura till privatpersoner så kommer jag ta vidare detta som en idé, vi uppdaterar i tråden om det skulle ske en förändring. 

 

/My 

 

 

Tack för svaret! Jag använder autoinvoice också ibland och rekommenderar det till kunder. 

 

Jag väntar med spänning att ni löser detta innan konkurrenterna 😉

 

Mvh

Lovisa

 

 

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar