Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Gudrun Blomberg1
NY MEDLEM

Anpassa den enkla kontrollistan

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-03-30 15:37 )
Status: Inte planerad just nu

Vi använder den enkla kontrollistan när våra chefer ska attestera sina löner. Saknar resultatenhet på den, framför allt vid de tillfällen lönen fördelas mellan två enheter. Saknar också uppgifter om semesterdagar. Komptiden aVet att man kan använda den detaljerade men den är lite för komplex för att skicka ut till cheferna. Finns det möjlighet att anpassa listan eller finns någon tanke om att det ska gå att göra i framtiden?

4 Kommentarer
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Gudrun Blomberg1 

Jag skulle rekommendera dig att använda den specificerade kontrollistan istället, den visar resultatenhet och projekt. Det som dessvärre inte är med är saldot av semesterdagar. För att få ut semesterdagar så får man ta ut en separat utskrift som exempelvis, semesterdagar, specificerad. 

 

Vänligen 

Jesper

Gudrun Blomberg1
NY MEDLEM

Hej

Jag använder själv den detaljerade listan om något ska utredas men den innehåller lite väl mycket information (3 sidor) för att användas som ett tydligt attestunderlag till vår chefer. Semesterlistorna använder vi vid behov men det vore ju fint om uppgiften kunde finnas med på den enkla kontrollistan, komptiden finns ju där.  Våra chefer vill se att de uppgifter som de lämnar på sina anställdas tidrapporter är korrekta i Visma Lön innan de godkänner den och det gör de inte nu. Jag skulle vilja slå ett slag för att den Enkla kontrollistan var lite flexiblare med möjlighet att lägga till /ta bort vissa extra uppgifter.

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST

Tack @Gudrun Blomberg1 

Jag uppmanar samtliga som önskar samma at antingen gilla eller skriva i tråden. 

 

Vänligen 

Jesper

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu