Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Eva-Lena5
NY MEDLEM

Att intyga "på heder och samvete" - Lön Anställd

Status: Inte planerad just nu
Att anställda får upp ett meddelande när de ska klarmarkera i Lön Anställd att de lagt in sina avvikelser "på heder och samvete" och när de klickar på ja klarmarkeras månaden. Eller att en notering som påminnelse vid knappen för klarmarkering att detta är "på heder och samvete". Detta verkar behövas.
Det är ju också så att felaktig eller bristfällig tidsredovisning kan vara grund för uppsägning.
3 Kommentarer
-Peter-
UTFORSKARE
Kanske skulle räcka med att varje gång man aktiverar Lön Anställd för en ny anställd måste denne läsa igenom och "acceptera" villkor likt det du beskriver - att all rapportering som görs styr hur lön och ersättningar betalas ut, att felaktig eller bristfällig rapportering kan vara grund för uppsägning, att man intygar att det som rapporteras är på heder och samvete, etc.

Kanske skulle man till och med kunna ha möjlighet att få författa en egen "registreringstext" som alla anställda måste läsa innan de kommer åt Lön Anställd? Då kan man ju lägga in egna formuleringar, logotyper, etc.
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter, för tillfället har vi inget inplanerat att införa detta. Jag uppmanar samtliga som önskar samma sak att antingen gilla eller skriva sina tankar i tråden. 

Vänligen 
Jesper
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu