Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Backa lönen och ta bort attest

Status: Inte planerad just nu
Det är många gånger som man synkar och sen visar det sig att det är mer frånvaro som ska in. För min del tycker jag att det är bäst när kalendern och lönen stämmer överens, eftersom kalendern är attesterad av chefen och det är den anställda som lagt in det. 
Om jag ska lägga in manuellt på lönen måste jag ha ett underlag till det.

Det hade underlättat SÅ mycket om man kunde backa lönen (synken) och ta bort attesten/klarmarkeringen och låta den anställda göra om allt igen och chefen attesterar.

Kör även lön i ett annat program i Visma familjen och det är bara att tömma lönen, plocka bort attesten och lägga ett mail till den anställda - klart! Och givetvis fungerar reseräkningen så också.
4 Kommentarer
UTFORSKARE
Håller med! Som det är nu får felen ligga kvar i VLA, jag brukar försöka skriva en kommentar på den dagen som påminnelse när jag gjort ändringar på lönespecen. Det vore toppen om VLA iallafall uppdaterades med det som är inlagt i löneprogrammet.
ANSTÄLLD
Hej Linda!

När uppgifterna från Lön Anställd synkroniserats över till Löneprogrammet så blir den perioden i Lön Anställd låst och som du säger går det inte att backa i dagsläget. 
Men jag tar det vidare som ett önskemål till vår utvecklingsavdelning. Tack för ditt förslag.

//Amanda
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter, för tillfället har vi inte planerat att förändra detta men jag uppmanar samtliga som tycker samma sak att antingen skriva samma sak eller gilla tråden. 

Vänligen 
Jesper
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu