Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Lisa__1
NY MEDLEM

Flexibla övertidsregler i visma lön anställd

Status: Utvärderar
Hej! Vad bra att ni ordnat med flexibla obregler i Visma lön anställd. Har ett förslag dock. Jag har bolag som jag inte kan välja Typ "detaljhandeln" på då det inte matchar med det semestervillkor jag vill ha. (lager och ehandelsavtalet har jag på mina bolag). För att skapa egna Obregler så skapar jag ett nytt avtal med bemanning Lager och Ehandel och väljer typ: Tjänstemän. Problemet dock är ju att i lager och ehandels övertidsregler finns tre varianter så jag hade önskat att man kunde ha flexibla övertidsregler också, att jag kunde lägga till flera övertider. Den typen jag väljer (tjänstemän) har ju bara 2... kan ni se över det? jag ser ingen annan lösning än att om personen jobbar över en helgdag, att den rapporteras vid sidan om och att det blir en manuell hantering i lön?
3 Kommentarer
Amanda Granath
ANSTÄLLD
Hej, Lisa!

Precis som du säger kan man i dagsläget endast välja övertid 2 på avtalet tjänstemän, så jag förstår din problematik kring övertiden.
Men jag tar vidare ärendet till vår utvecklingsavdelning så de kan se över önskemålet.

Tack så mycket för ditt förbättringsförslag.
Ha en fin dag.

//Amanda
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej Lisa! 

Det stämmer att vi har just nu enbart två varianter på OB, jag har tagit vidare din synpunkt och det kommer en förändring framöver. Jag kan inte ge dig något datum i nuläget. 

Ha en fortsatt bra dag! 

Vänligen 
Jesper
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar