Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Kalendervyn för attestansvariga - Lön Anställd

Status: Utvärderar
Samtliga chefer i vårt bolag som skall attetsera sina anställda saknar att kunna se hela kalendern. Som det är nu får de ingen överblick över frånvaron. Detta var mycket bättre i gamla Stämpla. Vi skulle vara tacksamma om detta kom tillbaka.
7 Kommentarer
NY MEDLEM
Saknar också detta!
NY MEDLEM
skulle också önska att ha tillgång till kalender

NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Kalender och schema för attestansvariga - Lön Anställd.

Skulle önska att attestansvarig hade tillgång till scheman och kalender för anställda dem har ansvar för. Dessutom att man kan 

Detta för att förenkla arbetet för den administrativa personalen.
NY MEDLEM
Det finns samma önskemål av cheferna här. Kalendern som fanns tidigare var mycket enklare för att få en överblick över hela månaden som skulle attesteras mot den lista som presenteras nu. Exv står semester i kolumnen frånvaro och då måste den som ska attestera klicka på varenda rad för att se vilken typ av frånvaro det är. Tidsödande och krångligt eftersom det syns direkt i kalenderläge.
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter angående attestfunktionen. Vi har inplanerat att göra en förändring kring denna funktion, kan tyvärr inte ge ett datum men en förändring kommer ske. 
Återkommer när jag vet mer. 

// Jesper
NY MEDLEM

Hur går det med denna funktion? 

Jag saknar en till behörighet som är en mellanfunktion mellan användare och administratör. Vill att de attestansvariga ska kunna ta ut rapporter på de personer de ansvarar för.

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar