Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Gun Carsten
UTFORSKARE

Knapp för tid att skicka ut lönen.

Status: Utvärderar

Hej!

Undrar hur det går med löneutskicks knappen? Måste ju in och avbryta semestern för att skicka ut lönespecarna till dom anställda. Har frågat tidigare och det skulle upp på agendan. 

Undrar nu vad som händer? Man blir väldigt bunden när det är så här. Eftersom vi stänger 3 veckor på semestern, så måste jag in och skicka lönerna. Vi är ju faktiskt i 2021 och en så pass enkel sak måste ju gå att fixa även hos er.

Går ju bra till banker mm. Hoppas ni tar tag i detta ganska så omgående. Vet att det har varit upp flera gånger under ett antal år. Ser fram emot att ha en sammanhängande semester utan löneavbrott.

2 Kommentarer
Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej Gun!

 

Jag har dubbelkollat med mina kollegor angående detta och tyvärr är det inget som vi har någon information om i dagsläget. Men jag förstår ju självklart att det inte är optimalt att behöva avbryta semestern! 

 

Jag gör så att jag flyttar över den här tråden till vår idéflik här i Löneområdet så kan vi ta detta vidare och undersöka vilka möjligheter som finns kring detta i framtiden. Vi återkommer här i tråden med en status och en uppdatering så fort vi har tittat på det och har någon information att delge. 

 

Om du har några frågor eller funderingar under tiden är du varmt välkommen att höra av dig här igen på forumet.

 

Önskar dig en fin helg!

/Agnes 

 

 

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej @Gun Carsten 

Tack för din synpunkt, det absolut en relevant synpunkt 2021. Jag har lyft denna önskan vidare och kommer lyfta frågan på nytt för att se hur vi ligger till i frågan. 

 

Vänligen 

Jesper