Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Anneli Sv
UTFORSKARE

Kontrollista vid lönekörning, saknar summering

Status: Inte planerad just nu

Hej,

Vi använder oss av kontrollista, enkel som ett underlag vid lönekörning.

Har även testat specificerad.

Det skulle vara ett så mycket bättre underlag och det i slutet, eller varför inte i början, fanns med en summering av Bruttolön, Preliminärskatt, Nettolön, som matchar sidan som visas för Lönekörningen.

Som det är nu så tar jag en skärmbild av sidan för Lönekörningen, och sparar denna som en pdf, för att ha en bra översikt. Hade denna bild kommit på första sidan i kontrollistan (oavsett vilken variant man väljer) så tycker jag att dokumentet hade varit komplett.

Är detta något som finns med i någon förbättringsplan?

 

Tack på förhand!

 

// Anneli

2 Kommentarer
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej @Anneli Sv 

Tack för din synpunkt, för tillfället är det inget vi har inplanerat att förändra men jag uppmanar samtliga som tycker likadant att gilla eller skriva i tråden. 

 

 

Vänligen 

Jesper

Anneli Sv
UTFORSKARE

Hej Jesper,

 

Och Tack för information.

Då får jag hoppas att det är fler som tycker som jag. Det hade underlättat vår hantering, speciellt nu i dessa tider när vi ofta har hemmakontor. Jag sparar ner underlag som pdf för att vi digitalt ska kunna dela underlagen och de som ska godkänna enkelt kan se helheten. Just nu går det bara genom att spara ner sidan som bild. Enbart kontrollistan ger inte alla info, om man inte själv räknar ner allt för att se totalen.

 

Hälsningar

Anneli