Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Kunna välja vilka lönearter som skall slås ihop - Lön 300/600

Status: Inte planerad just nu
Vi tycker att det är jätte bra att lönearterna kan slås ihop på lönspecifikationen, men ibland vill man särredovisa vissa lönearter, speciellt vid justering av föregående lön eller speciella dagar när någon jobbat extra.

En del anställda kanske man alltid vill att det skall särredovisat och inte alls slås ihop.

Det vore bra om man kunde göra detta ifrån lönespecifikationen, precis som där man väljer om löneraden skall vara med på lönespecen eller inte borde man kunna kryssa i om det skall slås samman och lämna öppen om den ska stå som en egen rad.
4 Kommentarer
Tobias Runesson
FD ANSTÄLLD
Hej!

Bra idé, tack för den!

Den är uppskriven i vårt system så vi har den med oss. Av alla bra önskemål vi får in så blir det alltid prioriteringar vad som kan införas så vi får hålla ögonen på intresset för det.
Jessica_
UTFORSKARE
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Datumutskrift (eller inte?) vid sammanslagning av lönerader - Lön 300.

Jag har valt "Slå samman lika lönespecifikationsrader".

Om jag ex.vis registrerar traktamenten på flera dagar i månaden så slås raderna ihop på specen, om de är av samma sort/löneart. Vid detta exempel kommer inte datum med på den raden i specen. Om jag istället registrerar ett traktamente av en sort på bara en dag i månaden så kommer datumet med på raden i specen.

Det vore snyggt och konsekvent att kunna välja om datumet ska stå med eller inte.

Kanske vill man ha datum på båda varianterna; om traktamentena ligger i ett intervall skulle det kunna stå fr.om. och t.o.m. under datum. Eller om det är flera icke sammanhängande dagar skulle man kunna välja att inte slå samman de raderna, och få med datumen på resp. rad. Eller att man kunde lägga från- och till-datum på den raden som alla sammanslagna rader av samma sort ligger. Finns säkert fler alternativ som skulle vara bra... Och vill man inte ha datumet med alls borde man kunna välja bort det.

Veronica8
NY MEDLEM
Hej!
Något nytt angående detta?
Särredovisning (vid behov) av samma lönearter?

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu