Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Therese14
NY MEDLEM

Lägga upp egna händelser i Lön Anställd

Status: På gång
Inför nästa version önskar vi att det finns möjlighet att lägga upp egna händelser som kan kopplas till egna lönearter i löneprogrammet
12 Kommentarer
Malin Sköld
FD ANSTÄLLD
Hej,

Tack för ditt önskemål. Detta är inget som är aktuellt just nu, men jag tar med mig ditt önskemål när vi diskuterar framtida förändringar i Visma Stämpla.

Har du någora exempel på vad det är för händelser som du saknar i Visma Stämpla idag?
Marleen
NY MEDLEM
This reply was created from a merged topic originally titled
Fackligt arbete på arbetstid - Stämpla.


Stämpla; händelse - Fackligt arbete med löneavdrag samt utan löneavdrag och Facklig utbildning.
Vi har två lokala fackklubbar - som behöver registrera sin tid i form av ovan 3 "händelser". Kan ni lägga till dessa, tack.
Fd medlem
Inte tillämpbar
This reply was created from a merged topic originally titled
Lägga in egna händelser i Stämpla.


Vi har många anställda med timlön. De har tre olika timlöner beroende på om de jobbar med utbildning, i skola eller på camp. Vi vill kunna lägga in egna händelser i Stämpla för att kunna använda denna funktion. Skulle underlätta det administrativa både internt men framför allt externt då de anställda mer än gärna registrerar sina timmar via appen eller direkt i datorn.
Johannes9
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Skapa egen kategori för ledighet i Stämpla.

Vi har på företaget något som kallas "Särskild kompensationsledighet" (3 dagar per år). Jag saknar möjligheten att registrera dessa dagar i Stämpla, både i samband med tidrapporteringen och på lönespecifikationen. Min önskan är att man ska kunna registrera "Särskild kompensationsledighet" som skäl till ledighet samt att kvarvarande/sparade dagar ska redovisas på lönespecifikationen (i likhet med kvarvarande semesterdagar).

Kategorin behöver naturligtvis inte heta exakt "Särskild kompensationsledighet". Det viktiga är att funktionen finns - dessutom vore det bra om en administratör kunde skriva in ett valfritt namn på kategorin, i vårt fall "Särskild kompensationsledighet".
Anneli12
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Visma Lön Anställd -Tidsregistrering av friskvårdstimme.

Jag har en kund som ska börja ha en friskvårdstimme i veckan för alla sina anställda. De skulle vilja kunna följa upp detta så det vore bra om de anställda kan registrera friskvårdstimmen i sid tidrapport i Visma Lön Anställd. Men i dagsläget finns inget sådant val som tidsregistrering. Är det något som lätt kan läggas till i Visma Lön Anställd?
-Peter-
UTFORSKARE
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Tidsregistrering av friskvårdstimme - Visma Lön Anställd.

Hade faktiskt också uppskattat det! Nu kör vi "övrig frånvaro utan löneavdrag" och skriver kommentarer, men det blir väldigt mycket handpåläggning om man vill utläsa någon statistik ur det (man kan ju söka på kommentarer för att få fram aggregerat men om någon stavar fel eller inte fyller i rätt kommentar hjälper det inte).

Borde ju inte vara jättekrångligt att lägga till som ett extra frånvaroalternativ.

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Visma Lön Anställd -Tidsregistrering av friskvårdstimme.
Linda_21
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Jour Anställd Lön.

Vi har precis börjat med tjänstemännen med Lön Anställd och från årsskiftet ska kollektivarna in. Och de har jour. Ett fastpris per gång. Och via supporten har jag fått beskedet att jag måste behandla det manuellt, som idag. 
Ett önskemål hade varit att man hade ca 5 st "orskaks/frånvaro/närvarokoder för att koppla företagsspecifika utlägg. Jour är inte företagsspecifikt, men ett annat företag kanske behöver något annat.
Och helst inte om 5 år, utan snarast....
Fd medlem
Inte tillämpbar
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Egna orsakskoder i Visma Anställd.

Det hade underlättat SÅ mycket om man kunde få in egna orsakskoder i Visma Anstäld. Vi skulle vilja ha in Jour, Restidsersättning och Friskvårdsersättning.
Fd medlem
Inte tillämpbar
Finns en lösning inom snar framtid? Eller det kommer aldrig att finnas? 
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej Linda! 

Vi håller just nu på och tittar på hur lång tid det kommer ta att få fram egna händelser som en ny funktion i tjänsten. Jag återkommer så fort jag vet mer om hur tidsramen ser ut. 

Vänligen 
Jesper
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång
 
Linda H
UTFORSKARE

På gång under 2021?